Teknisk projektledare till BPL!

Teknisk projektledare till BPL!

Är du ute och letar nya utmaningar inom rollen som projektledare? Lockar det att arbeta i en samhällsutvecklande bransch med betydelsefulla projekt? Trivs du med frihet under ansvar och vill arbeta i ett företag som ger dig möjligheterna att utvecklas? Då ska du läsa vidare. BPL söker en projektledare till Umeå. Urval sker löpande, så ansök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för BPLs räkning en projektledare med några års arbetslivserfarenhet i rollen. BPLs verksamhetsområde är främst inom bygg- och anläggningsbranschen och som projektledare kommer företaget erbjuda dig ett omväxlande arbete inom ett flertal projekt. Du kommer ingå i en arbetsgrupp med andra projektledare och byggledare men jobba ute hos BPLs kunder.

För att trivas i rollen hos BPL ska man trivas att ställa upp för både kunder och kollegor. BPL har en familjär känsla där man ser varandra och med seniora kollegor med över 20 års erfarenhet i branschen får man bra stöttning i att utvecklas och bli en starkare projektledare.

Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos BPL Företagets önskemål är att all kontakt går via Academic Work

Arbetsuppgifter

Som projektledare ansvarar du för att driva, leda och samordna arbetet i olika projekt. Vilka projekt det gäller beror på mot vilken kund du arbetar, vilka projekt som är aktuella samt din egen bakgrund. I rollen som projektledare arbetar du också med att planera och genomföra, samt följa upp projekt och projektorganisation mot de mål som ställts. Du kommer även att:
 • Arbeta självständigt och i grupp och ha mycket kontakter med leverantörer (konsulter och entreprenörer) samt mot myndigheter och allmänhet
 • Följa upp och driva projekt gällande tid och ekonomi
 • Upprätta budgetar
 • Leda möten (projekteringsmöten, byggmöten, ekonomimöten, teknikmöten)
 • Upprätta tidplaner
Vi söker dig som

För den här tjänsten ser vi gärna att du har en civilingenjörsutbildning, gärna inom väg och vatten. Vidare söker vi dig som har:
 • 2 års yrkeserfarenhet inom relevant yrkesområde som projektledare
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska i såväl tal som skrift. Detta då språket används i det dagliga arbetet i kontakt med kunder
 • Erhåller utbildningar inom ledarskap
Har du motsvarande arbetsliverfarenhet inom liknande roll, tillsammans med annan gymnasial alternativt högskoleutbildning, så passar det också för tjänsten. Meriterande för rollen är om du har klass 1 behörighet betong samt behörighetskurser för att vistas och arbeta inom väg- och järnvägsmiljö.

Som person är du strukturerad och bra på att prioriterar ditt arbete efter rimliga deadlines. Du har förmåga att förstå konsekvenser av olika lösningsförslag och hittar den mest effektiva lösningen samt är noga med att leverera den kvalité som efterfrågas.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Umeå
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BPL startade sin verksamhet 2008 med sitt verksamhetsområde framför allt inom bygg- och anläggningsbranschen. Företaget arbetar med projektledning, byggledning, projekteringsledning, specialisttjänster inom geoteknik, mätningsteknik och akustik, besiktningar samt kontrollansvarig enligt PBL nivå K. BPLs målsättning är att de ska vara ledande inom de tjänster som företaget erbjuder.