Teknisk produktägare till Telias utvecklingsavdelning Division X

Teknisk produktägare till Telias utvecklingsavdelning Division X

Sitter du som utvecklare idag men börjar se dig om efter mer ansvar? Vi söker nu en person som ska axla rollen som teknisk produktägare och driva arbetet mot morgondagens uppkopplade samhälle. Avdelningen Division X är Telias innovativa spets, med mål att ta teknikerna inom IoT till nästa steg. Låter det intressant? Läs vidare om denna tekniska och utvecklande roll.

Information om uppdraget

Tillsammans med Telia söker vi nu en teknisk produktägare som är redo för nästa steg i karriären och vill få chansen att arbeta på Telias innovativa avdelning Division X. De har fokus på innovation, nya affärsområden och tillväxt. Det är en möjlighet för dig att få arbeta inom det senaste inom IoT och se hur nya tekniker möter och förbättrar samhällets vardag. Du kommer ta rygg på en erfaren produktägare som sitter i teamet idag.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du anställs på Academic Work och arbetar på uppdrag hos Telia. Som en del i anställningen kommer vi erbjuda dig kontinuerlig kompetensutveckling vilket du behöver för att utvecklas så bra som möjligt i denna roll.

Du erbjuds också
 • En möjlighet att arbeta i ett team som erbjuder sina kunder spetskompetens på alla nivåer, från molnet, ner på elektroniknivå.
 • En tjänst där du får utveckla ditt intresse för ny teknik och samtidigt bidra till samhället.
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.
Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som teknisk produktägare kommer du vara knutpunkten mellan intressenter och ett av avdelningens utvecklingsteam. Du jobbar tillsammans med övriga tekniska produktägare med att bibehålla, bygga och prioritera backloggen i nära samarbete med ledningen över den kommersiella produkten. Du ser också till att alla uppgifter som genomförs är i linje med målen för produkten.

Vi söker dig som
 • Idag har en färdig examen inom IT, exempelvis inom systemvetenskap
 • Kunskap och förståelse för .Net, Azure, AWS och inbäddade system
 • Kunskap i SCRUM-metodik
 • Du ska kunna uttrycka dig i svenska och engelska både skriftligt och muntligt
Det är meriterande om du ha erfarenhet av att arbeta enligt DevOps.

Som person är du:
 • Ansvarsfull
 • Självgående
 • Samarbetsorienterad
Övrig information
 • Start: 1/9 2021
 • Omfattning: Heltid, 6 månaders provanställning som följs av en tillsvidareanställning om samarbetet fungerat bra
 • Placering: Umeå
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Telias önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se