Talent acquisition assistant till vårt kontor i umeå

Talent acquisition assistant till vårt kontor i umeå

Rollen som TAA har vidareutvecklat mig mycket både professionellt och som person. Jag har blivit en mycket bättre rekryterare då jag fått en bättre inblick i komptensbaserad rekrytering och kunnat lägga fokus på min intervjuteknik, dels över telefon med mer omfattande telefonintervjuer, men främst vid fysiska intervjuer. Kvalité är ordet jag tycker beskriver rollen allra bäst - du är med och hittar Academic Works nya stjärnor och då är det kvalité som gäller! Jag vill tipsa dig som är intresserad av vidareutvecklas inom rekrytering och samtidigt stärka dina kunskaper kring Academic Work att söka. Jag lovar dig att du kommer trivas om du triggas av utmaningar och av att jobba ihärdigt!

Information om uppdraget

Så här beskriver Talent Acquisition Assistant, Karin, sin tjänst. Nu söker vi dig som tillsammans med Talent Acquisition Manager kommer att rekrytera in en ny stjärna till Academic Works kontor i Umeå.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta internt på Academic Work? Spana in vårt Instagramkonto och följ med bakom kulisserna på våra 16 kontor över hela Sverige.

Som Talent Acquisition Assistant är du ett viktigt stöd till Talent Acquisition Manager på kontoret och blir en del av Talent Acquisition-teamet i Sverige. Du arbetar med att rekrytera nya stjärnor till vår egen organisation och assisterar TAM i att selektera ansökningar, publicera annonser, hålla intervjuer och ta referenser på kandidater. Våra största och återkommande processer är rekrytering av Account Manager, Consultant Manager och Staffing and Recruitement Assistant.

Arbetsmiljön präglas av hög kvalité. Vi är övertygade om att det är personalen som gör att vi har kunnat genomföra den framgångshistoria som Academic Work är, och du kommer få chansen att bidra till att vi fortsatt hittar rätt medarbetare.

Arbetsuppgifter

Som Talent Acquisition Assistant kommer du bland annat att arbeta med;
  • Att stötta TAM i rekryteringsprocesser av nya medarbetare främst genom annonsering, selektering, intervjuer och referenstagning.
  • I samarbete med TAM och Event koordinator vara en del i vårt employer branding-arbete genom nätverkande i olika forum så som campus, kåren eller nätverk/forum online.
Vi erbjuder dig en introduktion med Talent Acquisition Manager, samt att du blir en del av en professionell och driven kultur med strävan att alltid utvecklas, växa och ha roligt på jobbet. Du får goda chanser till personlig och professionell utveckling hos oss med bland annat individuell coaching varje månad tillsammans med din chef och en möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom rekrytering som område och framför allt Academic Work.

Vi söker dig som
  • Är student och har minst 1,5 år kvar av dina universitetsstudier, inom t.ex. beteendevetenskap, personalvetarprogrammet eller liknande.
  • Har en god administrativ vana och trivs med att arbeta med telefonen och datorn som främsta arbetsverktyg, där du är trygg med att arbeta med Office-paketet.
  • Är en uttalat nätverkande person som är uppdaterad inom sociala medier och har testat på att arbeta med någon form av försäljning eller liknande arbetsuppgifter där service och kundkontakt är givet.
Du är en högenergisk person som älskar att möta människor. För att trivas krävs det också att din spontana tanke inför ett riktigt tufft uppdrag är, KUL!. Du gillar att hitta nya lösningar och vågar utmana såväl kandidater och kollegor för att fortsätta driva vår verksamhet mot nya höjder.

Du är bekväm med att vara delaktig i olika projekt på en och samma gång, och du är tillräckligt snabb i både fötter och huvud för att kunna anpassa dig till vår organisations omväxlande behov. Du har framförallt en can do- attityd och även om du inte kan lösa alla problem, ger du alltid allt för att gå i land med de utmaningar du möter. Du har en god personlig mognad och vet hur du ska kommunicera och hantera olika personer. Du hanterar en referenstagning med en senior VD lika bra som en telefonintervju med en nyutexad student. Din kommunikativa förmåga är väldigt god och du har ett proffsigt, moget och förtroendeingivande sätt att uttrycka dig på i såväl tal som skrift.

Till dig som vill lite mer - välkommen till oss. We reward ambition!

Övrig information
  • START: Omgående
  • OMFATTNING: Deltid ca 2 dagar/vecka, vid behov
  • LÖN: Timlön, enligt kollektivavtal
  • PLACERING: Kontoret finns i Sagagallerina mitt i Umeå City
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på talentaquisitionnorrland@academicwork.se under kontorstid. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under mina sidor på din profil.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På careers.academicwork.se får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!