Swedbank it söker juniora app-utvecklare

Swedbank it söker juniora app-utvecklare

Vill du vara med på Swedbanks resa och tillsammans med kollegor utveckla Swedbanks digitala tjänster? Swedbank IT i Umeå söker juniora app-utvecklare som kommer att erbjudas gedigen inskolning där dina engagerade kollegor är måna om att du ska trivas och utvecklas i din roll. På sikt finns möjlighet att bli direkt anställd hos Swedbank!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Swedbank ITs räkning juniora app-utvecklare. Som ny på Swedbank IT kommer du att få delta i ett träningsprogram uppdelat i fyra delar där du bland annat får lära dig mer om testmiljöer och applikationsmiljöer. Vi söker utvecklare inom både Android och iOS.

Som junior utvecklare kommer du att ha mer seniora kollegor till din hjälp och stöttning, där teamwork och delaktighet värderas högt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Swedbank IT. Swedbank ITs intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som app-utvecklare kommer du arbeta med att utveckla Swedbanks digitala tjänster i mobiltelefoner. Företaget arbetar i projektform och du kommer att ingå i ett crossfunktionellt team som arbetar agilt.

Du kommer till exempel att:
  • Arbeta med implementeringen och design
  • Delta i utvecklandet från start till slut
  • Programera i språken Java, Spring, REST, HTML 5
  • Applikationsutveckling för Android och iOS
Tjänsten passar dig som älskar att koda och vill växa i rollen som utvecklare.

Vi söker dig som
  • Har en högskoleutbildning inom IT
  • Har kunskap om Android och/eller iOS
  • Har kunskap om Front end- utveckling och Java
För att lyckas i rollen är ett brinnande intresse för utveckling ett måste och du bör även ha mycket goda kunskaper i engelska och svenska.

Det är meriterande om du:

* Tidigare arbetat med app-utveckling

Som person är du initiativtagande och lösningsfokuserad. Du kommer gärna med nya idéer samtidigt som du är öppen för andras förslag för att komma fram till den bästa lösningen. Du drivs av att hitta nya lösningar och funktioner tillsammans med erfarna kollegor. Då du kommer att arbeta agilt i team har du en social förmåga och är kommunikativ. Du är inte rädd för att ta för dig, ifrågasätta och vara kreativ.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Umeå
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swedbanks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork