Sweco söker driven Projektledare inom bygg och fastighet i Umeå

Sweco söker driven Projektledare inom bygg och fastighet i Umeå

Har du erfarenhet av projektledning inom bygg och fastighet? Är du engagerad, nyfiken och vill jobba för ett hållbart samhälle?
Sweco i Umeå söker nu projektledare som får en unik möjlighet att leda projekt för deras kunder! Läs vidare och ansök redan idag då urvalet sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Swecos räkning en projektledare inom bygg- och fastighet till deras kontor i Umeå. Swecos projektledare erbjuder management- och projektledartjänster för alla typer av projekt och verksamheter. På kontoret i Umeå jobbar 160 medarbetare inom Swecos olika tjänsteområden med samma vilja - att bidra till en hållbar stadsutveckling. Sweco består av nyfikna personer som tar stort ansvar för sina uppdrag, och de söker alltid de bästa i branschen som har ett genuint driv. Vill du vara en del i detta team och bygga framtiden?

* "Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Sweco.

Arbetsuppgifter

Som Projektledare inom bygg och fastighet på Sweco kommer du exempelvis att:

Driva olika projekt för Swecos kunder, dessa kan variera från mindre ombyggnader till stora nybyggnadsprojekt och avse exempelvis bostäder, industribyggnader eller offentliga lokaler.

Bygga nätverk och utveckla kundrelationer.

Medverka i gruppens utvecklingsarbete och vid behov stötta kollegor.

Tjänsten passar dig som gillar att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Arbetsplatsen är dynamisk och du får stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Vi söker dig som

Har eftergymnasial utbildning mot bygg och fastighet.

Har något års erfarenhet som projektledare eller byggledare inom entreprenad-, konsult- eller beställarverksamhet med inriktning mot bygg och fastighet.

Har god kunskap om byggprocessen, grundläggande kunskaper om entreprenadjuridik samt är väl förtrogen med AMA och andra branchföreskrifter.

Det är meriterande för tjänsten om du har dokumenterad utbildning inom projektledning.

Som person är du strukturerad i din förmåga att prioritera och organisera ditt arbete på ett välfungerande sätt. Du är driven och arbetar mot uppsatta mål. Vidare ser vi att du har en prestigelös inställning och är samarbetsinriktad, då du har lätt för att etablera kundkontakter på ett affärsmässigt sätt. Du är därför också lyhörd och tydlig i din kommunikation.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Fast lön
  • Placering: Umeå
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan de erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Sweco genomför uppdrag i 70 länder varje år och är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.