Sweco Industry i Umeå söker konstruktörer

Sweco Industry i Umeå söker konstruktörer

Sweco Industry Umeå är i uppstartsfas och vi söker nu konstruktörer med erfarenhet som får en unik möjlighet att få vara med och bygga verksamheten! Har du relevant utbildning mot industri och konstruktionsvana då kan du vara precis den vi söker! Läs vidare och ansök redan idag då urvalet sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker konstruktörer till Sweco Industry i Umeå.

Sweco Industry är i uppstartsfas i Umeå och söker nu efter kompetenta medarbetare för att sätta stommen i en viktig organisation. Swecos industrikonsulter erbjuder tekniska lösningar och metoder åt industrisektorn. Tjänsteutbudet är brett och omfattar produktutveckling, produktionsoptimering och investeringsplanering. Sweco söker alltid de bästa i branschen som har ett genuint driv, och just nu är vi ute efter konstruktörer till Umeå. Sweco består av nyfikna personer som tar stort ansvar för sina uppdrag. Gemensamt är också att de känner engagemang för att göra nytta i ett större sammanhang och stort samhällsansvar. Vill du vara med i detta team och bygga framtiden?

* Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Sweco.

Arbetsuppgifter

Swecos medarbetare ges möjligheten att verka i stimulerande och utvecklande uppdrag och roller i projekt från förstudie till färdig anläggning. Vi söker dig som vill utvecklas i rollen som konstruktör med tyngdpunkt på mekanik, processrör och industriell HVAC för process- och industrianläggningar. Som konsult hos oss kommer du att ha ledande och samordnande roller i stora industriuppdrag.

Vi söker dig som
  • Har en relevant högskoleutbildning med inriktning mot industri samt erfarenhet av konstruktion. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av något av våra verktyg Plant 3D, E3D, PDMS, Revit eller Magicad.
  • Det är även mycket meriterande om du har erfarenhet från massa-/pappers-, livsmedelsindustri eller annan processindustri.
För att trivas i rollen som konsult på Sweco tror vi att du är en social person som tycker att mötet med andra människor är både spännande och stimulerande. Du vill ha roligt på jobbet och ser samarbetet med kollegor och kunder som en naturlig del av vardagen. Du är stolt över din kompetens men ödmjuk inför andra människor. Du har förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt och känner ett stort ansvar för det du gör samtidigt som du har en god förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet. Vidare så talar och skriver du flytande svenska för att underlätta kommunikationen såväl internt som externt.

Du är drivande, engagerad, nyfiken samt gillar att ta ansvar. Vidare har du lätt att etablera kundkontakter och vill vara med och utveckla såväl vår egen som våra kunders verksamhet.

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter då du på sikt kan få ta ansvar för större och mer komplexa uppdrag vilket innebär ansvar för projektens genomförande, avtal, budget, tidsramar, uppföljning och kundkontakter.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Fast lön
  • Placering: Umeå
  • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult, Joakim Söderström 072-2220457
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på joakim.soderstrom@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 15,2 miljarder SEK (proforma 2014). Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.