Student till heltidsjobb i sommar!

Student till heltidsjobb i sommar!

Här är tjänsten för dig som är student och vill tjäna extrapengar i sommar! Du kommer du att ingå i en tight grupp av reparatörer som tillsammans hjälps åt att arbeta med underhåll av tåg. Rollen innebär att du kommer att vara en hjälpande hand och stöttar teamet med enklare uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag för att öka dina chanser.

Information om uppdraget

Euromaint ligger på Västerslätt i Umeå och erbjuder tekniskt underhåll på passagerartåg. De behöver nu förstärkning under sommaren med enklare uppgifter under veckorna v. 25-31, dagtid. Du kommer att bli en del av ett härligt gäng och bli utbildad för att få vistas i lokalerna (vistelse i spår och elsäkerhet).

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I denna tjänst kommer du att stötta olika team av tågreparatörer och stöttar upp med uppgifter som inte kräver säkerhetsklassning. Det kommer till exempel kunna vara att:
 • Rengöra tåg
 • Laga inredning
 • Tömma tankar
 • Utföra service av kaffemaskiner
Du kommer att avrapporterar allt tid i datorn och även ta hjälp av datorn för att leta upp instruktioner för uppgifterna.

Vi söker dig som
 • Är student på minst 50% på eftergymnasial utbildning
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska då kommunikationen internt och i säkerhetsföreskrifter sker på svenska
 • Trivs med att ta instruktioner och har en hög arbetsmoral gällande utförandet av arbetet men även att komma i tid
Vi ser det som positivt om du har någon form av erfarenhet av olika handverktyg, men annars är det något du kan lära dig.

Stor vikt kommer läggas på dina personliga egenskaper, som person är du:
 • Ansvartagande
 • Bra på att samarbeta
Övrig information
 • Start: 20/6
 • Omfattning: Heltid v. 25-31
 • Placering: Västerslätt, Umeå.
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se