Student sökes till extrajobb inom webbutveckling

Student sökes till extrajobb inom webbutveckling

Är du studerande inom IT och brinner för webbutveckling i Wordpress? Är du strukturerad och ordningsam samt drivs av att leverera goda resultat? Då ska du läsa vidare. Vi söker en student som kan hjälpa till att uppdatera och stötta upp vår kunds digitala plattform. Flexibela tider och uppdraget kan utföras hemifrån. Urval sker löpande så ansök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en student för att arbeta med uppdatering och utveckling av företagets hemsida och digitala plattform. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos nämnt företag. Uppdraget kommer att vara på deltid och pågå under ca 2 månader.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med nya lösningar för företagets digitala plattform utifrån backup-lösningar och GDPR säkring.

Du kommer också att
  • Utveckla nya funktioner och designlösningar av befintlig hemsida
  • Arbeta med sökmotoroptimering
Tjänsten passar dig som söker ett fritt och spännande arbete där din kreativitet får ta plats. Du trivs med frihet under ansvar och att kunna disponera din tid på ditt sätt. Du kommer själv disponera över din arbetstid, där 8h i snitt per vecka är utgångspunkten.

Vi söker dig som
  • Är student idag och har studerat minst ett år på relevant IT-utbildning
  • Är en duktig Wordpressutvecklare
  • Hanterar Googles produktutbud väl
  • Har goda kunskaper i svenska då det krävs i dagligt arbete
Som person är du nyfiken och drivs av en vilja att leverera. Du har ett gott öga för design och kan se på problem ur olika synvinklar, samt ta till dig av det andra säger för att skapa den bästa lösningen. För att kunna hålla deadlines utan att tappa fart bör du vidare ha en god struktur.

* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Du förväntas arbeta 8h/veckan och tills dess arbetet är klart (uppskattningsvis förväntas uppdraget ta ca 30-40 timmar totalt)

Placering: Umeå

* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, UX & Webbdesign
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se