Student med intresse inom biologi, ta chansen att jobba som fältarbetare på SLU i vår!

Student med intresse inom biologi, ta chansen att jobba som fältarbetare på SLU i vår!

Är du intresserad av biologi, jordbruk och ekosystemet? Är du student och är sugen på att jobba 4-5 veckor från senare delen av maj fram till midsommar och få erfarenhet av branschen? Sök denna tjänst redan idag, då urvalet sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en fältarbetare till Sverige Lantbruksuniversitet, SLU.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos SLU. Uppdraget kommer att vara på deltid och när du jobbar planeras i samråd med kund. Uppdraget kommer sträcka sig fram till midsommar, eventuellt några dagar längre. Eftersom du som söker ska vara student så finns det goda möjligheter att få jobba i även i höst, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet

Arbetsuppgifter

Som fältarbetare kommer du arbeta med att bistå försöksteknikerna vid odlingsåtgärder. Du kommer att få introduktion till varje ny arbetsuppgift av någon av de försökstekniker som du kommer samarbeta med, totalt blir ni fem personer som arbetar ihop.

Du kommer till exempel att hjälpa till med:
  • Planertering och skörd av olika jordbruksgrödor
  • Avläsningar av olika typer av försök
Tjänsten passar dig som har ett intresse inom jordbruk och biologi, och vill jobba med likasinnade för att utveckla dina kunskaper!

Vi söker dig som
  • Är studerande på minst 50 %
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska
Det är meriterande om du studerar inom biologi eller liknande. Vi ser det som positivt om du är student även i höst, och vill jobba extra även då.

Vi kommer att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper. Som person är du noggrann och strukturerad, och kan arbeta effektiv utan att tumma på kvalitén. Du trivs med att hjälpa andra och har ett intresse av att lära dig mer inom området!

Övrig information
  • Start: 20/5, eller lite senare enligt överenskommelse
  • Omfattning: Deltid
  • Placering: Röbäcksdalen
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SLU:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi, Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sveriges Lantbruksuniversitet är ett universitet som vill utveckla kunskapen om de biologiska naturresurserna och människans förvaltning och hållbara nyttjande av dessa. Arbetet i denna tjänst kommer att ske på Röbäcksdalens fältforskningsstation 2 km söder om Umeå centrum, läs mer om stationen genom att klicka på denna Länk