Student? Säkra höstens inkomst med ett extrajobb som lokalvårdare i närheten av campus!

Student? Säkra höstens inkomst med ett extrajobb som lokalvårdare i närheten av campus!

Är du studerande till hösten? Eller läser du kanske en distansutbildning och styr dina egna dagar? Skulle en extra slant varje månad kännas lockande och skulle dina vänner beskriva dig som noggrann? Då har vi nog tjänsten just för dig! Vi söker vi en person som kan arbeta med kontorsstäd i Umeå vid sidan av studierna. Tveka inte att söka tjänsten redan idag och säkra höstens inkomst, vi går igenom urvalet löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en lokalvårdare till Sodexo med fast arbetsplats på en av deras kunder i närheten av campus.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sodexo. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig under din studietid och möjlighet till sommarjobb.

Arbetsuppgifter

Som lokalvårdare kommer du arbeta med kontorsstäd, bona golv, städ av toaletter, dammtorkning och övriga ytor. Du kommer till en början att inskolas tillsammans med en erfaren kollega så att du får rätt förutsättningar för att klara av ditt arbete. På sikt finns möjlighet att bli inskolad i receptionen och få hoppa in där vid behov.

Denna tjänst passar dig som vill tjäna lite extra pengar vid sidan av studierna och arbeta med något fysiskt som omväxling mot skolan. Tjänsten passar även dig som vill bygga upp ett kontaktnät inför framtiden då Academic Work gärna är en karriärspartner och hjälper konsulter som gjort ett bra arbete hos oss sedan tidigare vidare in i arbetslivet efter examen.

Vi söker dig som
  • Är student med minst 1,5 år kvar av dina studier och har ett flexibelt schema
  • Då du förväntas kunna läsa instruktioner kring arbetsuppgifter krävs det för tjänsten att du kan kommunicera väl på svenska.
Det är meriterande om du

* Har erfarenhet av lokalvård eller service

Som person är du...

Då du i första hand kommer att hoppa in på pass med kort varsel eller vid ledigheter ser vi att du är flexibel. Du har även ett sinne för detaljer och är noggrann i ditt arbete och levererar den kvalité som kunden efterfrågar. Vidare tar du ansvar för ditt arbete och står för det du levererar i framgång som motgång. Därtill är du öppen som person, du kommer i din tjänst att möta många av vår kunds kunder vilket ställer krav på att du är trevlig i ditt bemötande.

Övrig information
  • Start: omgående
  • Omfattning: vid behov dagtid och på veckodagar
  • Lön: timlön, enligt kollektivavtal
  • Placering: Umeå, nära campus
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sodexos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Städ, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sodexo