Sommarjobba som truckförare!

Sommarjobba som truckförare!

Är du på jakt efter sommarjobb? Heinestams Städservice söker nu dig som vill jobba hos deras kund i sommar och hjälpa dem att leverera förstklassig städservice! Har du truckkort är detta helt rätt jobb för dig, men för rätt person finns det möjlighet att jobba några veckor ändå. Sök tjänsten redan idag då vi jobbar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker två personer till Heinestams Städservice för att jobba ute hos en av deras kunder.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Heinestams Städservice. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig under sommarveckorna 24-32 samt 28-32. För den längre perioden söker vi främst dig med truckkort och för den kortare kan det finnas andra arbetsuppgifter förutsatt att du är rätt person för jobbet. Tiderna du jobbar är antingen 6-14 eller 12-20. Det kan finnas möjligheter att bli förlängd på uppdraget och då jobba extra under terminerna om du är student, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som truckförare kommer du arbeta på färskvaruavdelning och arbeta utifrån givna instruktioner för dagen, samtidigt som du har ett ansvar för att se vad som behövs göras och hjälpa till där det behövs utifrån vad som sker under dagen. Du får samarbeta med personalen på plats för att se till att det är rent och snyggt.

Du kommer till exempel att:
 • Köra truck
 • Köra städmaskin
 • Hålla rent hyllor m.m.
 • Tömma mindre bingar
Tjänsten passar dig vill ha lite extra pengar i sommarkassan och trivs med att köra truck.

Vi söker dig som
 • Behärskar svenska språket
 • Har truckkort A
Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete

Som person är du ansvarstagande och trivs med att samarbeta med andra för att ta arbetet framåt.

Övrig information
 • Start: 11/6 eller 9/7
 • Omfattning: Heltid under sommaren
 • Placering: Umeå
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Heinestams Städservice önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Heinestams Städservice AB är ett av Västerbottens ledande städföretag. Företaget etablerades redan i mitten av 70-talet och har sedan starten haft stort fokus på kvalitet och att leverera ett stort utbud av städtjänster till sina kunder.