Sommarjobb som butikssäljare!

Sommarjobb som butikssäljare!

Är du student och söker extrajobb inför sommaren? Har du ett intresse för cykling och trivs med att möta kunder och ge dem bra service? Då har vi jobbet för dig! By Bike i Umeå söker en butikssäljare. Ansök tjänsten redan idag, urval sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en student som vill arbeta som butikssäljare i sommar hos By Bike. By Bike är en cykelbutik i Umeå med stort fokus på kund och kundbemötande. Inför uppstart kommer du att få en bra introduktion kring företaget och dess produkter. Detta för att du som butiksmedarbetare ska få bra förutsättningar att hjälpa By Bikes kunder på bästa möjliga sätt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och By Bikes önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos By Bike.

Arbetsuppgifter

Som butikssäljare hos By Bike kommer du arbeta med att ta emot butikens kunder och ge dem bra service.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot kunder
 • Hjälpa kunderna att hitta rätt produkt
 • Stå i kassan
Tjänsten passar dig som har ett intresse för cyklar och tycker om att träffa kunder i ditt arbete. Du tror på kvalité framför kvantitet och sätter alltid kunden i centrum. Du drivs av att göra andra nöjda och har ett intresse att bli bättre på saker du sätter dig in i, oavsett om det gäller produktkunskap eller personlig service.

Vi söker dig som
 • Är student och har minst 1 år kvar av dina studier.
 • Har ett intresse för cykling.
 • Har god svenska i tal då kommunikationen till butikens kunder främst sker på svenska.
Det är meriterande om du sedan tidigare arbetat i butik.

Som person är du driven och framåt samt gillar att arbeta med kunder för att ge dem bästa tänkbara service. Du tar för dig i ditt arbete och har inga problem med att ta kontakt med nya människor. Därtill är du plikttrogen och ditt arbete präglas alltid av en stor noggrannhet i det du tar dig för.

Övrig information
 • Start: Juni
 • Omfattning: 130-150 timmar per månad under juni-augusti.
 • Placering: Umeå
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

By Bike är en cykelbutik på Ersboda i Umeå. Deras vision är att vara regionens ledande cykelbutik för brukscyklister, motionärer och tävlings- cyklister. De levererar cyklar, tillbehör, konfektion, service och reparationer med hög kvalitet av engagerade och kompetenta medarbetare.