Servicetekniker till JOBmeal i Umeå

Servicetekniker till JOBmeal i Umeå

Vill du arbeta som servicetekniker i en varierande arbetsmiljö där du har mycket frihet under ansvar? Gillar du dessutom att arbeta självgående samtidigt som du träffar många kunder? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi arbetar med löpande urval då tillsättning av tjänsten är omgående. Skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Servicetekniker till JOBmeal som är en ledande leverantör av kaffelösningar och närliggande tjänster till arbetsplatser och offentlig förvaltning. De finns representerade i hela landet och har 28 kontor från Kiruna i norr till Malmö i söder. JOBmeal har gått från att vara ett mindre företag till att idag vara en av de största aktörerna på marknaden med en stark entreprenörsanda som genomsyrar hela företaget.

Vid start kommer du under cirka två veckor att få en gedigen introduktion av JOBmeals kaffemaskiner och produkter. Från start åker du på sambesök till JOBmeals kunder tillsammans med mer erfarna kollegor. Du ingår i ett team av sex servicetekniker.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos JOBmeal.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du att arbeta med regelbunden reparation och service av JOBmeals Automater ute hos kunderna inom ditt distrikt. Service och reparationsjobb tar du på dig löpande under arbetsdagen. Avslutade arbetsorder rapporteras in direkt i JOBmeals affärssystem.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med reparationer av maskiner
 • Vid behov arbeta med förbyggande service av maskiner
 • Hantera orders och fylla på produkter
Vi söker dig som
 • Har minst tre års erfarenhet av att arbeta inom ett serviceyrke
 • Har stort tekniskt intresse och har sysslat med teknik på fritiden eller i något arbete
 • Talar och skriver obehindrat på svenska
 • Behärskar engelska på god nivå i tal och skrift
Det är meriterande om du tidigare har arbetat som servicetekniker, gärna inom likvärdig bransch.

Tjänsten passar dig som gillar att arbeta i en självgående roll då du själv kommer att åka ut till kunderna för reparationer och service av maskinerna. Du är ansvarstagande eftersom att du på egen hand ansvarar för att ditt arbete blir gjort. Vidare är du serviceinriktad då du dagligen har kontakt med och besöker olika kunder. Du har också en god problemlösningsförmåga eftersom att du ofta kommer att hantera olika tekniska problem.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Fast lön
 • Placering: Umeå
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och JobMeals önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work .

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JOBmeal är en ledande leverantör av kaffelösningar och närliggande tjänster till arbetsplatser. Vi samarbetar med alla de stora kafferosterierna för att sätta guldkant på våra kunders vardag. Utöver kaffe, erbjuder vi friskt kallt vatten och ett rikt sortiment av kringliggande produkter. Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar din arbetsplats oavsett vilka krav ni har.
 • Vi finns på 28 orter i hela landet, varav 3 via samarbetspartners.
 • Vi serverar 170 miljoner koppar årligen till kaffenjutare.
 • Vi har över 40 års erfarenhet.
 • Baristacertifierad personal.
* Internationellt certifierade kaffesensoriker.