Serveringspersonal till Brännlands Wärdshus

Serveringspersonal till Brännlands Wärdshus

Tillsammans med Brännlands Wärdshus söker vi nu personal till en av restaurangens höjdpunkter under året - Julbordet! Vi letar efter dig som är studerande i dagsläget och som vill ha ett flexiblet extraarbete i november/december. Du ska drivas av att vilja ge det lilla extra i mötet med gäster samt motiveras av starkt teamwork. Urval sker löpande så ansök till tjänsten idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker serveringspersonal till Brännlands Wärdshus. Tjänsten startar med introduktionsdag den 26 november. Därefter pågår julborden från 29 november fram till 22a december. Tjänsten passar dig som vill ha ett flexibelt deltidsarbete då du kommer kunna arbeta både kvällar och helger.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult ute hos kund. Om samarbetet fungerar under julborden kan möjligheter öppnas upp för vidare arbete under året.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I din roll kommer du att arbeta i serveringen i restaurangen. Tillsammans med kollegor kommer ni ansvara för att både dukning och servering håller hög klass under julborden och att gästerna i restaurangen trivs.

För att trivas i rollen krävs det att du tycker om att arbeta under högt tempo då det ofta är mycket gäster i restaurangen.

Vi söker dig som
  • Studerar en eftergymnasial utbildning alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %
  • Har erfarenhet av ett serviceinriktad arbete
  • Har kunskaper i engelska
Meriterande för rollen är om du har erfarenhet från restaurangbranschen sen tidigare.

Som person är du:
  • Serviceinriktad som alltid gör det lilla extra för kunden
  • Initiativtagande som ser vad som behöver göras
Vidare har du en god förmåga att samarbeta med andra och drivs av att tillsammans bli både effektivare och smartare i ditt arbetssätt.

Övrig information

* Start: 26 november
* Omfattning: Deltid, 16-20 timmar i veckan under tidsperioden 29 november till 22 december
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Brännlands Wärdshus här.