Sök tjänsten som Javautvecklare hos ICECON!

Sök tjänsten som Javautvecklare hos ICECON!

Brinner du för problemlösning och är expert på Java? ICECON växer och söker nu sin nästa medarbetare som vill utvecklas tillsammans med dom. Hos ICECON får du chansen att växa in i en specialistroll och vara med och driva arbetet från ax till limpa. Ta chansen att bli en del av ett företag som erbjuder mycket frihet, en chans att utvecklas och där du får jobba med spännande tekniker och kunder. Sök tjänsten redan idag! Urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Javautvecklare som kommer att tillhöra området systemintegration. Du kommer att arbeta på plast i Umeå med kollegor som hjälper dig att komma in i företaget. Du kommer även att få utbildning i deras system och successivt ta mer ansvar för att sedan få egna kunduppdrag och ingå i teamleveranser. Du har även kollegor inom området i Luleå och Göteborg. Hos ICECON arbetar man med frihet under ansvar. Både arbetsplats och arbetstider är flexibla för att ge dig rätt förutsättningar att göra ett så gott arbete som möjligt.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos ICECON.

Arbetsuppgifter

Som Javautvecklare hos ICECON har du direktkontakt med kund och bygger integrationer och nya format. Du arbetar även med att konvertera integrationer till ICECONs plattform. I rollen får du möjligheten att stärka medelstora och stora kunders flöden och processer. Du kommer även att medverka på affärsmöten, mässor och marknadsmöten. Du får helt enkelt vara med från ax till limpa och utveckla dina kunder. I denna roll har du möjlighet att växa in i rollen och bli specialist inom ditt område.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har relevant högskole- eller universitetsutbildning inom området IT och har mycket goda kunskaper inom Java. Vidare är det ett krav att du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift då språket används i det dagliga arbetet.

Det är meriterande om du

* Har några års erfarenhet av att arbeta som Javautvecklare

Som person drivs du av att hitta effektiva lösningar på problem och har kunden i fokus. Du arbetar noggrant och ser till att du uppnår de kvalitetskrav som finns. Vidare planerar och organiserar du ditt arbete på ett effektivt sätt. Du följer upp och omprioriterar vid behov allt eftersom arbetet fortskrider.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Umeå
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ICECONs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ICECON grundades årsskiftet 2010-2011 och har i dag 26 medarbetare. De har kontor i Umeå, Luleå, Kramfors och Göteborg är Business Partner med IBM, Lenovo, Huawei, Microsoft, Citrix, Xtellus, OP5 m.fl. I kombination med gediget verksamhetskunnande skapar deras specialister lösningar inom systemutveckling, systemleverans, infrastruktur samt hård- och mjukvaruförsörjning. Deras kompetens omfattar systemspecialister, systemintegration, kommunikation, säkerhet och applikationsutveckling.
Denna unika kombination av kompetens och leveransförmåga har gjort att de över åren stärkt deras position som en ledande partner med stark tillväxt.