Rikcus söker ännu en sonderare!

Rikcus söker ännu en sonderare!

Är du sugen på att göra något nytt? Har du kanske erfarenhet inom entreprenad? Ta chansen att bli en nyckelspelare hos Rikcus. Här får du möjligheten att växa tillsammans med företaget i en spännande bransch. Du kommer arbeta runt om i Norrland med att skjuta jordraket!

Information om uppdraget

Här är ditt tillfälle att bli en del av ett spännande företag bestående av ägarna Markus och Henrik. Du kommer att arbeta nära mer seniora kollegor och lära dig arbetet och sedan jobbar ni som ett team med att resa runt i Norrlandsregionen på olika arbeten. Du arbetar fyra dagar i veckan, tio timmarsdagar, och är ledig fredagar. Du kommer att utgå från Umeå där Rikcus kontor ligger, men du kommer att ha hela Västerbotten som ditt arbetsområde.

Rikcus är i en spännande och snabb expanseringsfas och behöver nu fler arbetskraftiga personer till deras team. Behovet är långsiktigt och erbjuder därför en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Arbetsuppgifter

En jordraket är en stor och kraftfull slaghammare som med hjälp av tryckluft jobbar sig igenom backen från en startgrop till en stoppgrop och används vid exempelvis vägar och andra trängre passager. I samma veva som jordraketen jobbar sig igenom backen tar den med sig det rör som ska förläggas bakom sig. Det är just detta du kommer att arbeta med, förberedande grävningsarbete och skjuta jordraket!

Se filmer nedan kring hur arbetet kan gå till.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är villig att arbeta och som har möjlighet att starta omgående. Du bör trivas med arbetstiderna och upplägget på tjänsten då behovet är långsiktigt och det är såklart en fördel om du har erfarenhet av att jobba praktiskt. Utöver detta är det ett krav att du talar svenska samt att du har B-körkort. Det är meriternade om du har BE- eller C-körkort.

Som person är du:
  • Samarbetsvillig
  • Strukturerad
  • Självgående
  • Problemlösande
Övrig information
  • Start: Omgående, 9/5
  • Omfattning: Heltid, fyradagarsveckor där man jobbar 10-12 timmar per dag och är ledig fredagar.
  • Placering: Utgångsort Umeå
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rikcus ägnar sig åt schaktfri förläggning, så istället för att gräva ner rör, kanalisation och liknande verkar de med olika tekniker såsom styrbar borrning och jordraketer för att förlägga dessa. De kan gå under vägar, gator, grönytor, vattendrag, skogsterräng samtidigt som påverkan på markytan och vardagen blir minimal. Bakom både företaget och i namnet Rikcus finns Henrik Emanuelsson och Marcus Olsson. De båda lämnade chefspositioner inom telekombranschen för att förverkliga drömmen om denna verksamhet.