Regionansvarig för nord till ideella organisationen Venture Cup

Regionansvarig för nord till ideella organisationen Venture Cup

Vill du utvecklas och bidra till att affärsidéer blir till verklighet? Vi söker dig som uppskattar ett ansvarsfullt, fartfyllt och utåtriktat arbete. Att arbeta på Venture Cup är en karriärmöjlighet som inte är lik någon annan! Här kommer du vara så nära eget företagande som du kan, utan att faktiskt själv vara en entreprenör. I rollen som regionansvarig kommer du att ha övergripande ansvar för Venture cup Nord.

Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av en organisation som hjälper unga till att bli entreprenörer!

Information om uppdraget

Academic Work söker en regionansvarig till Venture Cup. Som regionansvarig kommer du att ha ett övergripande ansvar för Venture cup Nord.

Venture Cup är Sveriges största tävling för nya affärsidéer och startups. Sedan starten 1998 har de hjälpt fler än 30 000 personer att testa idéer, få feedback och tävla om prispengar och uppmärksamhet. Venture Cup har kontor i Stockholm, Göteborg, Lund och Umeå och är en liten och sammansvetsad ideell organisation med stark koppling till landets största universitet och lärosäten, varifrån de flesta tävlande har sin bakgrund.

Ni är två som arbetar på kontoret i Umeå, du och din kollega som arbetar med marknad. Därutöver arbetar ytterligare nio medarbetare på kontoren i Stockholm, Göteborg och Lund som du också kommer att ha kontakt med.

Region Nord täcker norra Sverige, från Sundsvall upp till Kiruna. Tjänsten innebär därmed en del resor och övernattningar. I perioder är det intensivt arbete med längre dagar medan andra perioder är lugnare med möjlighet till återhämtning.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Venture Cup.

Arbetsuppgifter

Som Regionansvarig är du ansvarig för kontakterna med finansiella partners i region nord och säkerställer verksamheten tillräckligt ekonomiskt underlag för att bedrivas. Du underhåller relationerna med befintliga partners och du jobbar även för att hitta nya genom att boka in möten och berätta om verksamheten. Du är även tävlingsansvarig och sköter kontakter med juryn under tävlingsprocessen samt potentiella tävlingsdeltagare, och givetvis redan anmälda.

Du kommer till exempel att:
 • Boka, bjuda in och planera inför möten och event
 • Ansvara för budgetuppföljning
 • Sälja in Ventures cup affärsidé till både partners och entreprenörer
Vi söker dig som

Vi söker dig som...
 • Har en eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi-, media-, eller projektledning.
 • Har minst ett års arbetslivserfarenhet
 • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift då både partners och entreprenörer bemöts på dessa språk
Det är meriterande om du har tidigare arbetat med projektledning och/eller har erfarenhet av ideellt engagemang.

Som person är du..
 • Strukturerad
 • Relationsskapande
 • Målinriktad
 • Initiativtagande
För att trivas i tjänsten krävs det att du uppskattar ett fartfyllt arbete med mycket frihet under ansvar. Då du kommer att ansvara för en stor region krävs det att du arbetar strukturerat, målinriktat och tar egna initiativ. Då regionen är stor krävs det att du själv planerar upp din tid på ett bra sätt. Det sitter inte fast och du åker gärna både norr- och söder ut för att träffa olika aktörer. Arbetet innebär kontakt med massor av människor och det krävs därför att du är utåtriktad och orädd inför att upprätta kontakt med nya personer. krävs det att du är prestigelös och hugger in där det behövs, högt som lågt.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna för denna tjänst.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Umeå
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Venture cups önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Venture Cup är Sveriges största tävling för nya affärsidéer och startups. Sedan starten 1998 har de hjälpt fler än 30 000 personer att testa idéer, få feedback och tävla om prispengar och uppmärksamhet. Venture Cup har kontor i Stockholm, Göteborg, Lund och Umeå och är en liten och sammansvetsad ideell organisation med stark koppling till landets största universitet och lärosäten, varifrån de flesta tävlande har sin bakgrund. Venture Cup är en ideell organisation som årligen anordnar nationella tävlingar för affärsidéer. Deras syfte är att få fler att testa sina affärsidéer och skapar hållbara tillväxtföretag genom tävlingar med feedback, samt utbildning, inspiration och nätverk.