Projektplanerare till kund i Örnsköldsvik!

Projektplanerare till kund i Örnsköldsvik!

Motiveras du av att driva planeringsarbete i olika projekt, samt är resultatinriktad och strukturerad i sitt arbete? Som projektplanerare hos vår kund i Örnsköldsvik kommer du att ha en nyckelroll som stöd till projektledare där du dagligen arbetar med varierade arbetsuppgifter i projektform. Låter detta intressant? Ansök idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Som projektplanerare arbetar du i ett eller flera av företagets olika projekt. Du driver projektets planeringsarbete och metodik, framtagande av tidplaner, kundmilstenar, projektstrukturer, samt analyser av dessa. Du kommer att ingå i kundsprojektets IP-grupp, med en nyckelroll som projektledarens stöd. I rollen som projektplanerare arbetar du enligt KI/VP metodik och med uppföljning och rapportering av projektet i nära samarbete med projektledningen inklusive projektcontrollers. Du arbetar även med koordinering och uppföljning av risker i LCM projekt.

Du kommer arbeta som konsult via Academic Work ute hos kund. Detta är ett konsultuppdrag, vid gott samarbete finns goda möjligheter till förlängning. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektplanerare kan arbetsuppgifter vara att:
 • Skapa och säkerställa att planeringsdirektiv finns tillgängliga för respektive projekt, samt se till att en bra projektplan finns och att löpande uppföljningar genomföras
 • Ansvara att sammanställa underlag till projektbaselines i anbud och pågående projekt samt ansvara att linjeorganisationer genomför skattningar och löpande uppföljning av resursbehov
 • Förbereda att planeringsverktygen möter de krav som ställs för att en planering mot uppfyllnad av resursutfall, analyser och projektrapporter kan bli utfört
 • Skapa rapporter och utfall som beskriver aktuell projektstatus, tidslinje och kostnadsläge
Vi söker dig som
 • Du har erfarenhet av planeringsverktygen MS Projekt, Devops, eller Primavera samt goda kunskaper i Office paketet.
 • Har en akademisk universitets/högskole-examen inom relevant område, ex. civil eller högskoleingenjör alternativt civilekonom.
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift då de används dagligen i arbetet.
Det är meriterande om du har erfarenhet i en samordnande eller ledande roll i större projekt. Du har exempelvis arbetat som projektledare, planerare, controller, inköpare eller projekteringsledare.

Som person är du:
 • Struktuerad
 • Kommunikativ
 • Ansvarstagande
Övrig information
 • Startdatum: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: 12 månader från startdatum, med god chans till förlängning
 • Placeringsort: Örnsköldvik
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se