Projektledare till Telia Cygate

Projektledare till Telia Cygate

Brukar du få höra att du är en do:er som har koll på det mesta? Här är rollen för dig med intresse inom IT och som lockas av en koordinerande projektledarroll där du får vara med och driva ett migreringsprojekt i mål. Här får du bli en del av ett bolag med stark framåtanda! Läs mer och ansök redan idag, vi jobbar löpande med urvalet för denna tjänst.

Information om uppdraget

Telia Cygate arbetar inom nätverk och säkerhet, och hjälper deras kunder med planering, drift och underhåll av deras IT-miljöer. Vi söker nu en projektledare med erfarenhet för IT som vill vara med och driva utvecklingen av ett nytt projekt. Du blir en del av ett team med olika kompetenser och kommer till en början att få mycket stöttning av kollegor i samma roll för att ge dig bästa förutsättningarna för att lyckas.

Du erbjuds
 • En möjlighet för dig med intresse inom IT att utvecklas i en projektledarroll där du får växa med mer ansvar ju tryggare du blir i rollen.
 • En varierande vardag där du får jobba hos ett företag med många olika spännande projekt.
 • En chans för dig som är i början av din karriär att få löpande uppföljning med din chef för att främja din utveckling.
Du kommer att bli anställd av Academic Work och jobba som konsult hos Telia Cygate. Projektet pågår från början av 2023 och 1,5 år framåt, men för rätt person finns goda möjligheter till fortsättning förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du att vara en av flera parter som säkerställer att aktuellt projekt drivs i mål. Du kommer bli en del av ett agilt team där ni har olika ansvar för nät som ska förberedas för migrering. En stor del av arbetet kommer att vara administrativt och du kommer att arbeta mot gemensamma deadlines. Vidare kommer du att ha löpande kontakt och samarbete med olika parter i projektet, både internt och externt.

Såhär beskriver Emma och Ingvar som jobbar på Telia Cygate idag sin roll som projektledare:

"Det roligaste i rollen är ombytligheten och känslan av ständig utveckling. Både på kontoret och vid kontakt med andra som sitter på andra kontor upplever jag en överlag positiv välkomnande inställning och vi skrattar mycket tillsammans. När den grundläggande kulturen är öppen och positiv blir det också lättare att tillsammans hantera de utmaningar som dyker upp."

"På Cygate får man ta stort ansvar direkt från start men aldrig utan stöd. Var man än vänder sig så är alla mån om att hjälpa till för att hela Cygate skall gå framåt."

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av driva projekt inom IT
 • Har en förståelse för IT-infrastruktur
 • Behärskar svenska i tal och skrift då det krävs i kommunikationen med olika parter
Vidare ser vi gärna att du har arbetat i liknande roll innan, men det viktigaste är ditt intresse och vilja att utvecklas. Vi kommer att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper.

Som person är du:
 • Strukturerad
 • Kommunikativ
 • Initiativtagande
Övrig information
 • Start: Vid årsskiftet eller enligt överenkommelse
 • Omfattning: Heltid, 1,5 år med chans till förlängning.
 • Placering: Umeå
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Telia Cygate här:Om oss - Cygate