Ingenjör som vill arbeta inom medicinteknik i Umeå!

Ingenjör som vill arbeta inom medicinteknik i Umeå!

Nu söker vi efter vår samarbetspartners nästa medicintekniska ingenjör. Vill du arbeta med smarta servicelösningar och problemlösning inom en modern digital miljö som gör stor nytta i samhället? Läs mer nedan och ansök om det stämmer in på dig, vi tillämpar löpande urval!

Information om uppdraget

I rollen som medicinteknisk ingenjör är du ett viktigt stöd till kärnverksamheten. Vi söker dig som ser en glädje i att arbeta med intressant teknik som gör direkt nytta i en samhällskritsikt verksamhet. Uppdraget innebär att du bistår kollegor med teknisk kompetens, rådgivning och utbildning kopplat till medicinteknisk utrustning. I samarbete med verksamheten kommer du att arbeta med förbättra, digitalisera och automatisera arbetssätt genom tekniska stöd.

Du har varierande arbetsuppgifter men samtidigt ett fast team med kollegor som du tillsammans hittar lösningar med. Du erbjuds en en grundlig introduktion och gedigna utbildningsinsatser som en del i ditt arbete och kompetensutveckling.

Du erbjuds
 • En grundlig introduktion och utbildning för din kompetensutveckling
 • Ett arbete hos en intressant och samhällsbärande verksamhet
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer bland annat arbeta med att:
 • Leda och delta i förstudier, utredningar och förvaltningsaktiviteter.
 • Delta i investeringsplanering, upphandling och avveckling av medicinteknisk utrustning
 • Kontakt med externa leverantörer
Vi söker dig som
 • Har en relevant akademisk utbildning inom teknik, alternativt har utbildning eller erfarenhet som vi bedömer relevant
 • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska då intern och extern kommunikation sker på båda språken
 • Har B-körkort, då resor i länet kan förekomma
Det är högst meriterande om du har:

* Praktisk erfarenhet av medicinteknik

Som person är du:
 • Samarbetsinriktad
 • Problemlösande
 • Självgående
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, dagtid
 • Placering: Umeå
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet, Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se