Laborant på deltid sökes till Umeå

Laborant på deltid sökes till Umeå

Har du ett intresse för kemi eller biologi och söker ett varierande arbete på deltid utöver studierna? Är du noggrann och tycker om att arbeta strukturerat? Nu söker en av Europas största laboratoriekedjor efter laboranter. Sök jobbet redan idag, då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker dig som vill jobba som laborant på deltid till laboratorium beläget i Umeå. Detta är ett konsultuppdrag, du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Tjänsten omfattning gäller deltid, ca två dagar i veckan och arbetstiderna gäller dag och kvällstid. Du ska också finnas tillgänglig heltid för att vikariera för ordniarie personal under sommaren. Det kommer att finns goda möjligheter att jobba med uppdraget under hela studietiden, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som laborant kommer du att arbeta dag- och kvällstid tillsammans med engagerade och kompententa kollegor med krav på säkerhet och kvalitet.
Arbetstempot varierar och styrs av provinflödet från kund, vid hög belastning är det viktigt att se prioriteringar genom att strukturera arbetet och samtidigt arbeta lugnt och noggrant.

Du kommer till exempel att:
  • Packa upp och registrera prover
  • Arbeta med analyser av prover enligt standaliserade metoder
Tjänsten passar dig som vill arbeta i laboratoriemiljö, har ett intresse av kemi och flödessystem samt vill arbeta vid sidan av studierna och få meriterande arbetslivserfarenhet!

Vi söker dig som
  • Har naturvetenskaplig utbildning på gymnasienivå
  • Behärskar svenska för att kunna avläsa och registrera prover
Det är meriterande om du läser kemi eller mikrobiologi på högskolenivå. Vidare ser vi positivt på om du har tidigare erfarenhet inom laboratoriearbete.

Som person är du en lagspelare och trivs med att arbeta i team. Detta visar du genom att samarbeta med kollegor och vara lyhörd för deras synpunkter. Vi ser att du är noggrann, ordningsam och trivs i att arbeta systematiskt.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Ca 2 dagar i veckan
  • Placering: Umeå
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork