Läser du till ingenjör och vill jobba extra som CAD-ritare? Sök idag!

Läser du till ingenjör och vill jobba extra som CAD-ritare? Sök idag!

Här har du det perfekta extrajobbet för dig som läser en teknisk ingenjörsutbildning och har ett intresse för CAD. Är du intresserad av teknikbranschen och vill få in en fot hos en av branschens ledande aktörer? Letar du efter ett extrajobb som går att anpassa med dina studier? Vässa ditt cv inför ditt drömjobb genom att jobba som CAD-ritare.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en student som ska arbeta med ritningar i CAD. Du kommer att arbete nära projektledare och avdelningschefer inom områdena Ventilation och rör. Som CAD-ritare kommer du ansvara för att konvertera fysiska ritningar till digitala format i i AutoCAD och MagiCAD. I rollen kommer du att arbeta nära projektledare och avdelningschefer inom områden ventilation & rör vilket ger stor möjlighet att skaffa värdefulla kontakter inför framtiden.

I den här rollen kommer du själv lägga upp dina arbetsdagar på det sätt som passar bäst utifrån dina studier. Du kan välja att arbeta på distans eller från kontoret, men till en början är det viktigt att försöka vara så mycket som möjligt på kontoret då du där kommer sitta nära kollegor för att komma in i rollen.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult. Uppdraget kommer att vara på deltid. Du kommer i snitta att jobba 10h/vecka och tjänsten är ett långsiktigt samarbete under din studietid, förutsatt att båda parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsdagar kommer att bestå av att stötta upp projektledare och avdelningschefer i att konvertera ritningar till digitala format med hjälp av AutoCAD/MagiCAD och även göra visa revideringar i befintliga ritningar.

Tjänsten passar dig som är student och vill få en fot in i branschen. Du ser långsiktigt på uppdraget och vill utvecklas inom området

Vi söker dig som

För den här rollen söker vi dig som:
  • Har använt CAD i arbetet eller kommit i kontakt med CAD genom utbildning
  • Studerar på universitet eller högskola, gärna med teknisk inriktning som till exempel bygg-, maskin- eller konstruktörsingenjör och har minst ett år kvar av dina studier
  • Behärskar svenska i tal och skrift
Det är meriterande om du:
  • Har arbetat inom liknande branscher eller med liknande arbetsuppgifter
  • Tidigare har arbetat med AutoCAD eller MagiCAD
Som person är du flexibel och har lätt för att samarbeta med andra. Tjänsten kräver också att du trivs med att arbeta självständigt för att driva ditt arbete framåt och att du är ansvarstagande och självgående i dina uppgifter

Övrig information
  • Start: Enligt överrenskommelse
  • Omfattning: 10h/vecka med ett flexibelt schema som matchar med dina studier
  • Placering: Umeå
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.