Kortare uppdrag inom Elteknik!

Kortare uppdrag inom Elteknik!

Om du själv har utbildning inom elteknik finns det nu möjlighet att föra den kunskapen vidare som lärare till yrkeshögskolasstudenter. Utbildningen är distansbaserad och du kommer hålla digitala realföreläsningar. Dessa kommer samtidigt spelas in och sedan laddas upp på kursplattformen. Kursen är helt ny vilket ger utrymme för eget initiativ och idéer, givetvis inom ramen för kursmålen. Om du är självgående, besitter kunskaper inom elteknik och tycker om att prata inför grupp är det här jobbet för dig!

Information om uppdraget

Utbildningen är en yrkesutbildning där studenterna kommer att jobba som fastighetsförvaltare. Det är under deras tredje termin som den här kursen kommer att äga rum. Du kommer att planera kursen, hålla föreläsningar i realtid samt spela in dessa för uppladdning på skolans plattform, samt utforma och betygsätta både muntliga presentationer och en skriftlig examination.

Kursen startar v.35, men kan kräva en del förberedelser så du är välkommen att starta redan 1 augusti. Tjänsten omfattar ca 12h i veckan och kursen sträcker sig över tre veckor. Av de 12 timmarna är 6 h föreläsningar under dagtid, samt handledning 6 h dagtid.

Du erbjuds
 • Ett självständigt jobb där du planerar kursen på egen hand
 • En chans att testa din pedagogiska ådra och föra vidare dina kunskaper inom elteknik
 • Ett flexibelt upplägg där du lägger upp utbildning på egen hand som anpassas till din vardag
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Arbetsuppgifter
 • Planera kursen med uppgifter samt föreläsningar som sedan spelas in under realtid
 • Handleda eleverna under grupparbeten
 • Kommunicera med eleverna under förutbestämda tider i skolans plattform och chattfunktion
 • Utforma och betygssätta examination i slutet av kursen
Vi söker dig som

Vi söker dig som har en utbildning inom elteknik på universitetsnivå sedan tidigare, alternativt är i slutet av din utbildning inom elteknik i dagsläget. Dessutom förväntar vi oss att du tycker att pedagogiskt arbete är roligt och det ses det som meriterande om du har erfarenhet av det av något slag sedan tidigare. Vi förutsätter att du är tydlig och konsekvent i ditt arbetssätt och tycker om att leda och prata inför grupp.

Som person är du:
 • Kommunikativ
 • Självgående
 • Strukturerad
 • Initiativtagande
Övrig information
 • Start: Augusti, datum enligt överenskommelse
 • Omfattning: Deltid
 • Placering: 2 dagar i Umeå för att starta upp utbildningen, därefter jobb från valfri ort
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Utbildning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se