Konstruktör inom stål? Vi har jobbet för dig!

Konstruktör inom stål? Vi har jobbet för dig!

Nu söker vi dig som vill utvecklas i ett företag vars idé är att skapa hållbara teknik- och designlösningar utifrån kundernas behov. l din roll som mekanikkonstruktör ska du drivas av att arbeta affärsmässigt och viljan att hela tiden bli bättre. Har du även erfarenhet av konstruktion i stål eller har du själv mekat en hel del på fritiden? Tveka inte att ansöka redan idag, urvalet sker löpande!

Information om uppdraget

I din roll som mekanikkonstruktör kommer du att arbeta på ett företag som är ett ingenjörs- och konsultföretag i Umeå. I ditt team kommer du att få arbeta i en grupp på 20 personer där din nyfikenhet och dina idéer uppskattas och där ditt driv kommer att premieras. Det finns tydliga karriärvägar på företaget och när du börjar kommer du att tilldelas en mentor för att redan från start få rätt förutsättningar för att växa i din roll.

Du erbjuds
 • En arbetsplats med fokus på gemenskap, så som gemensam fika varje förmiddag
 • Stort eget ansvar med en chef som följer upp din utveckling löpande genom personliga möten.
 • En framtida arbetsplats som ofta styr ihop olika idrottsaktiviteter, både deltagande i större lopp och aktiviteter.
Du kommer att vara anställd av oss på Academic Work och arbeta som konsult ute hos vår kund. Företagets intention är att överrekrytera dig på sikt så länge alla parter är nöjda med samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande här.

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba på företagets kontor i Umeå där du sitter i öppet landskap med dina teamkollegor. Du kommer att arbeta mot flera kunder och projekt i varierande storlek. Exempelvis kommer du att:
 • Arbeta med konstruktion (främst stål) självständigt eller i nära dialog med en eller flera kollegor i exempelvis Catia, Inova eller SolidWorks
 • Välja material och tillverkningsmetod för din konstruktion
 • Skapa ritning och toleransätta din konstruktion
 • Ta fram förfrågningsunderlag och genomföra löpande avstämningar med kunder
Då företaget använder sig av nya tekniker finns en 3D printer att tillgå om du har behov av att testa din konstruktion.

Vi söker dig som
 • Har utbildning från högskola eller universitet inom relevant område, exempelvis maskinteknik
 • Har goda kunskaper inom Catia
 • Har erfarenhet av stålkonstruktion, antingen från arbetslivet eller på fritiden
 • Behärskar god engelska och svenska i tal och skrift
 • Har körkort B
Vi ser det som meriterande om du har kunskap inom automation från till exempel gymnasiet, samt om du har arbetat i en liknande roll.

Som person är du:
 • Självgående
 • Serviceinriktad
 • Affärsmässig
Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Umeå

* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work..

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se