Kompetenschef till stort bolag i Umeå

Kompetenschef till stort bolag i Umeå

Har du erfarenhet av ledarskap och brinner för att se andra utvecklas? Se hit! Här är chansen för dig med erfarenhet inom industri eller bygg- och anläggningsbranschen och vill fortsätta utvecklas i ditt ledarskap. Läs mer och ansök redan idag då vi jobbar med löpande urval.

Information om uppdraget

Du blir i denna roll en del av ett stort bolag och får arbeta med personalfrågorna för de 10 medarbetarna i gruppen, en grupp som på sikt kommer att växa till 15 personer.

Kompetenschefsrollen har personalansvar för projektingenjörer knutet till investering, reinvestering, underhåll och anslutning på elnätet. Du kommer att ha nära samarbete med 4 andra kompetenschefer och delområdets 4 leveransledare som ansvarar för varsitt leveransteam där medarbetarna arbetar. Du kommer även att ingå i delområdets ledningsgrupp.

Uppdraget förväntas pågå från 15 augusti fram till årsskiftet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som kompetenschef har du en roll med 100% personalansvar, det innebär ett delat ledarskap i matrisorganisation. Din tillfälliga roll kommer att jobba tätt tillsammans med leveransledare för gruppen, projektkontoret och elnät då vi gör en specifik för att skapa rätt förutsättningar för gruppen att leverera utifrån de krav som ställs.

Du har personal-, arbetsmiljö- och säkerhetsansvar för dina medarbetare och verkar för löpande kunskapsdelning och kompetensutveckling.

Vi söker en person med genuint intresse att utveckla människor. En ledare som vill vara just ledare för att se människor växa- inte för titelns skull och som kan balansera chefs- och ledarrollen. Du lyssnar på och är mån om att utveckla ditt team.

Vi söker dig som
 • Har minst tre års erfarenhet från personalansvar i en chefsroll
 • Har erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen alternativt inom industrin
 • Brinner för arbetsmiljöfrågor!
 • Har arbetat med personalledning och beteenden i förändring (förändringsledning).
 • Behärskar svenska
 • Har B-körkort
Som person är du:
 • Prestigelös
 • Lyhörd
 • Bra på att samarbeta
Övrig information
 • Start: 15/8-31/12
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Umeå
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se