Kemist till vår kund i Umeå

Kemist till vår kund i Umeå

Är du en erfaren kemist som söker nya utmaningar? Vår kund i Umeå söker nu en medarbetare som vill vara en del av deras team på kemiavdelningen. Vi arbetar med löpande urval så sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en kemist till vår kund i Umeå. Företaget arbetar med analyser inom miljö- och livsmedelsbranschen för att uppnå en bättre miljö och för att skydda allmänhetens hälsa. Du kommer att arbeta med kollegor tillsammans i ett laboratorium som analyserar prover från mark, livsmedel, luft och vatten.

Detta är en rekrytering och du kommer bli direktanställd av vår kund.

Arbetsuppgifter

Som kemist kommer du arbeta på kemiavdelningen. Arbetet är belagt både dag, natt- och kvällstid och du kommer att arbeta i team tillsammans med engagerade kollegor. Det finns alltså alltid någon att fråga och kollegor att diskutera samt dra slutsatser tillsammans med.

Du kommer tillexempel att arbeta med:
  • Uppackning och inregistrering av prover
  • Kemiska rutinanalyser
  • Felsökning av analysmetoder och instrument
  • Reagensberedning, provberedning & provdelning
Tjänsten passar dig som vill arbeta i laboratoriemiljö, har ett intresse av kemi och flödessystem samt gillar att arbeta kväll/natt.

Vi söker dig som
  • Har en högskoleexamen mot kemi, gärna analytisk kemi alternativt oorganisk kemi eller radiofysik
  • Goda kunskaper i svenska då det krävs i arbetet med att avläsa och registrera prover
Vi ser positivt på om du har tidigare erfarenhet av laboratoriearbete och erfarenhet av flödessystem för närsaltsanalyser.

Som person är du en lagspelare och trivs med att arbeta i team. Du visar detta genom att du samarbetar bra med andra människor och är lyhörd för deras synpunkter. För att säkerställa kvalitativa prover och analyser kräver denna roll att du är noggrann och trivs med ett systematiskt arbetssätt. Vidare behöver du vara stresstålig och se positivt på att ha flera bollar i luften.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Umeå
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork