Juniora byggnadsingenjörer till Tyréns i Umeå

Juniora byggnadsingenjörer till Tyréns i Umeå

Tyréns Byggprojekteringsavdelning expanderar och söker två juniora byggnadsingenjörer som vill bygga sin karriär i ett team med mycket god sammanhållning och i ett företag där medarbetare och innovation värderas högt. Du kommer att arbeta i stora och mindre projekt med CAD, beräkningar och följa upp det du ritat med platsbesök.

Information om uppdraget

Academic Work söker två juniora byggnadsingenjörer till Tyréns.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Tyréns. Uppdraget kommer att vara på heltid och det finns goda möjligheter att bli erbjuden anställning hos Tyréns, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som junior byggnadsingenjör kommer du arbeta i projekt tillsammans med seniora kollegor på avdelningen för Byggprojektering. Inledningsvis kommer du att rita i CAD efter förlaga/skiss eller bli tilldelad ett referensprojekt att rita på och arbeta efter. Vidare kommer du att få göra lättare beräkningar där det är tydligt vilka laster och material du ska använda i tidigt skede. Du kommer att samarbeta både över avdelning- och regiongränserna i både mindre och större projekt.

Avdelningen har stor vana av att introducera nya medarbetare, som junior kommer du att bli tilldelad en fadder som kommer att stötta dig. Du kommer att gå en webbaserad utbildning för nyanställda och introduktionen kommer att vara mycket hands on. Vidare kommer du löpande få delta i startmöten av nya projekt och genomgångar. Din närmsta chef är avdelningschefen för Byggprojektering.

Du kommer till exempel att:
 • Konstruera ritningar i Tekla Structure och 3D modellering
 • Följa med på projektmöten
 • Följa upp det du ritat med platsbesök
Utvecklingsmöjligheterna styr du själv genom ditt eget driv, intresse genom både interna och externa utbildningar. Tyréns filosofi är att utveckla sina medarbetare så du kommer att trivas här om du ser dig själv som nyfiken och ser din framtid här ur ett långsiktigt perspektiv.

Vi söker dig som
 • Är utbildad högskoleingenjör inom byggteknik från exempelvis Umeå Universitet eller Luleå Tekniska Universitet. Du kan även vara civilingenjör från Luleå Tekniska Universitet eller Kungliga Tekniska Högskola.
 • Talar och skriver svenska flytande
Det är meriterande om du
 • Har arbetat med konstruktion tidigare
 • Har arbetslivserfarenhet från branschen
Som person är du nyfiken med en drivkraft att lära dig nya saker, eftersom Tyréns strävar efter att vara en arbetsplats där engagemang och innovation banar väg för framtiden i branschen. Vidare har du en god samarbetsförmåga så att du med lätthet kan arbeta i olika projekt tillsammans med dina kollegor. Du som person är anpassningsbar och kan ändra arbetssätt eller tankesätt utan att det hindrar dig i din struktur. För att trivas i rollen är du noggrann utan att tumma på kvalitén och hålla dig till given deadline.

Du identifierar dig med Tyréns väredord som är Öppenhet, Nyfikenhet och Samspel.

Övrig information
 • Start: 1 november
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Umeå
 • Kontaktuppgifter: Maria Sehlstedt, Senior Consultant Manager
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tyréns önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lär mer om Tyréns här!

Tyréns kontor i Umeå ligger mitt i city där det idag sitter ca 100 personer och avdelningen för Byggprojektering består idag av nio personer med främst senior erfarenhet. Avdelningen har stor vana att coacha nyexade. För att skapa fortsatt god sammanhållning har de ofta olika team aktiviteter, såsom grillkväll, köksskola eller paintball. Om du är en person som vill vara i ett team med mycket god sammanhållning och nyfikenhet, så har du kommit rätt!