Junior utvecklare till Realsprint

Junior utvecklare till Realsprint

Är du nyexaminerad inom IT och vill utvecklas inom programmering? Just nu söker vi dig som junior utvecklare till Realsprint, en arbetsplats där du omges av härliga kollegor och där det finns en tydlig plan för din utveckling och du kan känna dig produktiv tidigt i rollen. Här blir du en del av ett expansivt bolag - var med på deras resa mot att bli ett mer renodlat produktbolag. Läs mer och ansök redan idag!

Information om uppdraget

Att försöka följa en sändning med hackande upplösning riskerar att höja pulsen hos de flesta. Det här vill Umeå-bolaget Realsprint undvika med sin egna produkt som ger minimal fördröjning och bra kvalitet för kunderna. Utöver den egna produkten arbetar företaget med ett uppdrag på en stor internationell kund inom finansbranschen - perfekt för dig som junior att komma igång för att på sikt växa in i att arbeta mer med deras egna produkt.

I Realsprints lokaler i centrala Umeå sitter ett gäng på drygt 20 personer som väntar på att du ska bli en del av deras gemenskap! Gillar du kombinationen av att få arbeta inom utveckling och kunna växa i din roll, samtidigt som du kanske vill nyttja fussballbordet på kontoret och vara med i ett gäng likasinnade som ser fram emot lite spontant häng på kontoret!

Du erbjuds
  • Att bli en del av ett bolag med en familjär kultur med stort fokus på att hitta på aktiviteter tillsammans och få alla att trivas
  • En tjänst där du som junior i karriären får bli en del av ett team och företag där du får möjlighet att växa med arbetsuppgifter och in i andra delar av bolagets affär
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

För att komma in i rollen som utvecklare hos Realsprint kommer du till att börja med att jobba i team på åtta personer där ni behandlar och förvaltar utvecklingsärenden för en stor internationell kund. Du sitter på plats i Realsprints lokaler tillsammans med teamet.

I tjänsten får du till exempel börja med enklare felsökning, lösa buggar, skapa nya funktioner, bygga om saker och jobba front end. Här får du efter bara ett par veckor känna att du är produktiv och kan utvecklas i rollen med stöttning av ett tajt team. På sikt ser vi att du kommer att arbeta med andra delar av företagets verksamhet.

Vi söker dig som
  • Har eftergymnasial utbildning inom IT, gärna datavetare eller systemvetenskap, men ditt intresse och kunskaper inom programmering kommer att vara det viktigaste
  • Behärskar god engelska då det används i tjänsten
Har du kunskaper i Java är det positivt då det används i det uppdrag du till en början kommer att jobba med, men det räcker att du är kunnig i andra programmeringsspråk då vi ser att det är något du kan lära dig. Vi ser det som ett plus om du är ifrån eller har kopplingar till Umeå då tjänsten är långsiktig.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna process.

Som person är du:
  • Bra på att samarbeta
  • Kommunikativ
  • Problemlösande
Övrig information
  • Start: juni eller augusti
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Umeå
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se