Junior projektledare till inom bygg till Umeå!

Junior projektledare till inom bygg till Umeå!

Här är tjänsten för dig med kunskap inom bygg som vill få en chans att växa i en roll som projektledare. Du kommer bli en del av ett större företag inom projektledning, där balans mellan jobb och fritid är något som värderas högt. De vill nu utöka sin verksamhet och söker dig som vill bli en del av ett härligt gäng i Umeå! Ansök redan idag, vi jobbar löpande med urvalet för denna tjänst.

Information om uppdraget

Vår kund är ledande inom projektledning med flera kontor i Sverige. De driver varierande projekt genom alla dess skeden, från idé till överlämnande och driftsättning. De arbetar exempelvis projekt inom vård, industri, kontor, bostäder, butiker och skolor.

Som projektledare kommer du att bli en del av kontoret i Umeå som idag består av sex personer, där sammanhållningen värderas högt, precis som balansen mellan jobb och fritid. Projekten du kommer att arbeta med är i och runt Umeå-området.

Du erbjuds
 • En roll där du får utvecklas och ta del av mer seniora projektledares kompetens och erfarenhet
 • Bli en del av ett stort företag med stort fokus på trivsel och att man ska ha kul ihop
 • Få stort ansvar att själv driva egna projekt och ta dig an större projekt ju tryggare du känner dig i rollen
Du kommer att bli anställd som konsult hos Academic Work och jobba hos vår kund. Kundens intention är att på sikt ta över anställningen under förutsättningen att alla parter är nöjda med samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du att vara på plats ute hos den kund du jobbar hos och driva arbetet framåt. Du kommer att få börja med att arbeta i ett projekt mot en stor kund inom offentlig verksamhet där du ska leda byggprojekt enligt de rutiner som finns på plats.
Vidare kommer du till exempel att:
 • Ha daglig kontakt med tex entreprenörer och kvalitetssäkra deras arbete utifrån tid, ekonomi och kvalitet
 • Upprätta och följa upp arbetsmiljöplaner
 • Ha kontakt med olika personer i den verksamhet du projektleder inom
Vi söker dig som
 • Har eftergymnasial utbildning inom bygg
 • Har körkort B
 • Behärskar god svenska och engelska för att kunna kommunicera med olika parter i projektet
Vi ser det som meriterande om du har något års erfarenhet som entreprenadingenjör, projektledare, arbetsledare eller liknande tjänst. Vi ser det även som positivt om du har tillgång till egen bil.

Som person är du:
 • Problemlösande
 • Relationsskapande
 • Prestigelös
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Umeå
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se