Junior ingenjör som vill arbeta med automation?

Junior ingenjör som vill arbeta med automation?

Har du precis tagit examen som ingenjör eller är redo för en utmaning och vill ta steget in på ett ledande företag i branschen? Med över 40 år av digital teknik är vår kund ledande inom digitalt uppkopplad industriell utrustning och system. Läs mer och sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval

Information om uppdraget

Tjänsten passar dig som är intresserad av ny teknik och vill vara med där det händer. På företaget finns stora möjligheter att utveckla både dig, dina medarbetare och tekniken du arbetar med. Hos vår kund erbjuds du möjligheten att få utlopp för ditt driv och den kunskap du tar med dig från tidigare arbeten och utbildning. Deras erbjudande till kunder innefattar allt från elektrifiering, drivsystem- och automationslösningar, kvalitetsstyrning av materialet, till produktions- och planeringssystem för hela fabriker samt tjänster för avancerad analys och service.

Detta är ett konsultuppdrag som förväntas starta i september för att du ska få en så god introduktion som möjligt, genom vårt goda samarbete blir du en av flera konsulter som arbetar via oss och det finns mycket goda möjligheter till ett långsiktigt samarbete med oss och direkt hos kunden.

Du erbjuds
 • En chans att vara med och utveckla den senaste tekniken för en hållbar svensk industri!
 • Få in foten på ett internationellt företag med goda karriärs- och utvecklingsmöjligheter!
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Som junior automationsingenjör går du bredvid mer seniora ingenjörer och blir successivt en ledande person i leverans mot kund där företaget levererar projekt och systemlösningar inom el- och automation baserade på deras industriella styrsystem 800xA.
 • Du är med i alla faser av projektleveranser från idé till drifttagning och uppföljning samt eftermarknadsupport till kunderna
Vi söker dig som
 • Har en ingenjörsexamen med teknisk inriktning som till exempel el, automation, data eller motsvarande från universitet eller högskola
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du har erfarenhet av industriella styrsystem (PLC/SCADA/DCS/ABB System 800xA)

Som person är du:
 • Ansvarsfull
 • Resultatinriktad
 • Serviceminded
Övrig information
 • Start: September, för att du ska få en bra introduktion som möjligt
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Umeå, resor inom Sverige kan förekomma
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se