Junior Kemist till kund i Umeå

Junior Kemist till kund i Umeå

Har du ett intresse för kemi eller biologi och tycker det vore intressant att utvecklas inom ett nytt område? Gillar du att arbeta strukturerat och uppfattar dig som noggrann? Just nu söker vi en kemist till vår kund till Umeå. Ansök idag, urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en kemist till vår kund i Umeå. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Tjänsten är på heltid och du kommer att arbeta kvällar och nätter. Arbetstiderna sträcker sig mellan 16-02.30, men varierar något över veckodagarna.

Arbetsuppgifter

Som kemist kommer du arbeta på kemiavdelningen och arbeta tillsammans i team med engagerade kollegor. Det finns alltså alltid någon att fråga och kollegor att diskutera samt dra slutsatser tillsammans med.

Du kommer tillexempel att arbeta med:
  • Att utföra kemiska rutinanalyser
  • Arbeta med provregistrering, provberedning och provdelning
  • Granska provresultat
  • Arbeta med felsökning av analysmetoder och instrument
Tjänsten passar dig som vill arbeta i laboratoriemiljö, har ett intresse av kemi och flödessystem och vill starta din karriär på en av Europas ledande labratorkedjor.

Vi söker dig som
  • Erhåller högskoleexamen mot kemi
  • Goda kunskaper i svenska då det krävs i arbetet med att avläsa och registrera prover
Meriterande för tjänsten är om du har tidigare erfarenhet av laboratoriearbete och erfarenhet av flödessystem för närsaltsanalyser.

Som person är du en lagspelare och trivs med att arbeta i team. För att säkerställa kvalitativa prover och analyser kräver denna roll att du är noggrann och trivs med ett systematiskt arbetssätt. Vidare ser vi att du är stresstålig och trivs i en roll att ha flera bollar i luften.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid (16-02.30)
  • Placering: Umeå
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork