Jobba med projektledning på stort bolag i Umeå!

Jobba med projektledning på stort bolag i Umeå!

Bli en del av ett stort bolag där du får ansvara för planering och projektledning! Här är tjänsten för dig som har teknisk utbildning och som gillar att hitta snabba lösningar, samtidigt som du jobbar med med mer långsiktig planering. En varierad vardag i nära samarbete med dina teamkollegor. Låter det som din nästa utmaning? Läs mer och ansök redan idag, vi jobbar med löpande urval.

Information om uppdraget

Här blir du en del av ett stort bolag i Umeå där du blir en del av teamet Underhåll Planering och kommer att jobba på produktionsanläggningarna på Dåva. Tillsammans med dina kollegor kommer du att ha det övergripande ansvaret för planering, uppföljning och utveckling av det förebyggande underhållet på företagets produktionsanläggningar.

Uppdraget är på heltid från 1/8-31/1 med goda chanser till förlängning efter de första 6 månaderna. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Teamet du ingår i är en viktig del i delområdet Produktions arbete med att säkerställa tillgänglighet, skapa förutsägbarhet och tillse att anläggningarna uppfyller krav från myndigheter. Du kommer att planera för ett år framåt i fråga om exempelvis:
 • Underhållsstopp
 • Investeringsprojekt
 • Processutveckling och effektivisering.
Dynamiken i en produktionsnära vardag bjuder inte sällan på utmaningar som kräver närvaro ute i anläggningarna, lösningsfokus och tvärfunktionellt samarbete för att hitta lösningar på utmaningar här och nu.

Vi söker dig som
 • Teknisk utbildning på minst högskoleingenjörsnivå med inriktning mot process, mekanik, automation, underhåll eller annan likvärdig utbildning eller erfarenhet.
 • Har körkort B
 • Behärskar svenska och engelska
Har du erfarenhet av kraft- /värmeproduktion, underhållsarbete och/eller underhållsplanering ser vi det som meriterande. Även kunskap inom IFS eller liknande underhållssystem samt projektledarerfarenhet är något som är positivt.

Som person är du:
 • Problemlösande
 • Bra på att samarbeta
 • Strukturerad
Övrig information
 • Start: 1/8
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Umeåområdet, Dåva
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se