ISEC söker juniora utvecklare till Umeå

ISEC söker juniora utvecklare till Umeå

Kickstarta din karriär tillsammans med ISEC och jobba som utvecklare mot finansbranschen. Med mycket erfarenhet i branschen och en produkt som ligger i framkant kan ISEC erbjuda en utmanande arbetsplats. Du får möjlighet att i ett nära samarbete med medarbetare och kunder bygga vidare på din kompetens och ditt driv för utveckling. Sök redan idag! Urval sker löpande.

Information om uppdraget

Du erbjuds

* Du erbjuds arbete i ett företag med spännande framtidsutsikter. Här får du möjlighet att i ett nära samarbete med medarbetare och kunder bygga vidare på din kompetens. Arbetsmiljön präglas av engagemang och delaktighet. Vi söker dig som vill arbeta med kreativa lösningar i ett framgångsrikt och växande företag. ISEC förväntar sig att samtliga medarbetare agerar utifrån våra värderingar. Att vara Innovative, Secure, Engaged och Competent i sitt arbetssätt mot såväl kollegor som kund är givet. Alla medarbetare ska verka för en god arbetsmiljö där de är stöttar, hjälper och respekterar varandra. Att vara en god kamrat och kollega är viktigt för deras trivsel och hälsa men det möjliggör även till vidareutveckling och kompetenshöjning hos varje medarbetare.

Nedan kan du läsa vad en av deras medarbetare säger om hur det är att jobba på ISEC

"Alla är så dedikerade till teamets vision. Detta skapar en familjär miljö där alla finns där för dig, villiga att hjälpa till när som helst"

Arbetsuppgifter

Som utvecklare på ISEC arbetar du i affärskritiska miljöer inom finansvärlden. ISEC´s system används av banker, fondbolag, värdepappersbolag och kapitalförvaltare i Norden och Luxemburg. På ISEC arbetar du i hela kedjan, från kravspecifikation, test, design och implementation till förvaltning och såklart vidareutveckling.

I utvecklingsteamet arbetar de tillsammans för att nå de mål som finns i respektive SCRUM team där de; samarbetar inför inplanerade releaser, arbetar med intern kunskapsöverföring och där alla har ett stort ansvar att leverera kvalité till ISEC´s kunder utifrån deras behov. Som medarbetare på ISEC så arbetar man även självständigt med egna uppgifter samt ansvar inom olika projekt.

ISEC söker dig som verkligen älskar problemlösning och att koda i en bred lösning med hög prestanda och mycket beräkningar. ISEC arbetar med många olika tekniker som MS SQL, DB2, n-tier, REST, MQ och FIX. Att du har ett gediget systemintresse är därmed givet.

Vi söker dig som
  • Har högskole- eller universitetsutbildning inom datavetenskap eller motsvarande
  • Har goda kunskaper inom C#, Delphi eller annat objektorienterat utvecklingsspråk
Det är meriterande om du kan svenska då språket används i det dagliga arbetet.

Som person är du..
  • Självgående
  • En lagspelare
  • Lösningsfokuserad
ÖVRIG INFORMATION
  • Start: omgående, enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Umeå
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos ISEC. Önskemål från ISEC är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ISEC Group AB är en ledande tjänsteleverantör inom kapitalförvaltning och tillhandahåller portföljsystem samt outsourcade backoffice- och risktjänster åt över 60 kapitalförvaltare i Norden. I portföljsystemet Secura administreras över 260 fonder med förvaltat kapital om drygt SEK 400 miljarder.