Finansanalytiker till stort bolag i Umeå!

Finansanalytiker till stort bolag i Umeå!

Vi söker nu en finansanalytiker till ett internationellt företag i centrala Umeå. Här får du chansen att grotta ner dig i analyser av olika projekt och kvalitetssäkra data för att skapa korrekta rapporter. Läs mer och ansök direkt, vi arbetar med löpande urval för denna tjänst.

Information om uppdraget

I rollen som finansanalytiker kommer du få vara del av ett mindre team på tre personer. Rapporter till Finansinspektionen kommer att vara en viktig del av ditt arbete och förmåga att kunna arbeta i Excel är av stor vikt.

Du kommer vara anställd av oss på Academic Work och arbeta som konsult. Uppdraget är med start omgående och det är till stor fördel i processen om du kan börja relativt snabbt. Behovet är under ca ett år, men om samarbetet fungerar bra finns chans att fortsätta i rollen eller på företaget på längre sikt.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta mycket med datahantering, där du ansvarar för att kvalitetssäkra datat och göra analyser. Du kommer att arbeta mycket i Excel, allt ifrån att skapa och använda pivottabeller till användning för felsökning och som ett rapporteringsverktyg. Exempel på uppgifter kan vara:
 • Göra finansiella analyser utifrån data
 • Hantera och kvalitetssäkra stora mängder data
 • Vara uppdaterad om nya krav och se till att skapa rätt kvoter och rapporter
 • Ha mycket kontakt med kollegor och Finansinspektionen för att föra dialog gällande rapporter
Vi söker dig som
 • Har utbildning i ekonomi på högskole/universitetsnivå
 • Har mycket goda kunskaper i Excel och har hanterat riktigt stora mängder data, povittabeller osv för att förstå och kunna göra analyser
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift, vilket används dagligen i arbetet
Vi ser det som meriterande om du har arbetat på en revisions- eller redovisningsbyrå eller har jobbat i liknande roll.

Som person är du:
 • Analytisk
 • Strukturerad
 • Bra på att samarbeta
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Umeå
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se