Studerande lagerplockare till Sjöboden!

Studerande lagerplockare till Sjöboden!

Är du intresserad av fiske, matlagning eller hur räkan kommer i soppan på din favoritrestaurang? Som lagerplockare på Sjöboden kan du få svaret! I denna tjänst packar du burar med lådor av skaldjur, fisk, rom och andra läckerheter från havet. Vi söker dig som är student och vill jobba extra, sök redan idag då vi jobbar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Sjöbodens räkning en student som vill ingå i vår studentpool för att jobba extra vid behov, t.ex. vid sjukdom, arbetstoppar eller ledighet, på lagret med orderplock.

Sjöboden är en av Sveriges ledande fiskgrossister vars mål är en jämn och hög kvalité med snabb och korrekt leverans till bästa dagspris. De behöver nu ytterligare stärka sin personalstyrka med en arbetsvillig student som kan jobba extra vid behov. Du kommer att ingå i en befintlig studentpool med andra från Academic Work. Här trivs du som vill arbeta i ett mindre lagerteam!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sjöbodens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Arbetsuppgifter

Som lagerplockare kommer du arbeta i ett litet lagerteam med orderplock av fisk, skaldjur och andra produkter från havet, utifrån en plocklista som du checkar av allteftersom du hittar rätt produkt till kund. När du har plockat allt på orderlistan packar du en bur som du sedan rullar ut till en annan del av lagret och så packar chauffören lastbilen själv.

Du arbetar efter leveranshålltider mot olika kundområden efter prioritet, det betyder att din order ska vara packad och klar till utleveransen. Det är viktigt att det blir rätt eftersom slutkunden är finare restauranger i Västernorrland, Västerbotten och Norrbotten samt att du måste följa de livsmedelshygienkrav som finns. Du som har B-körkort kan även få möjlighet att vid behov hoppa in och köra budbilen lokalt i Umeå. Du kommer att få en introduktion på ungefär tre dagar tillsammans med ordinarie personal på plats.

Tjänsten passar dig som är noggrann, då det ställs hygienkrav på dig som plockar varorna och du uppskattar ett fysiskt krävande arbete.

Vi söker dig som
 • Är student på universitet eller högskola i Umeåområdet, med minst ett år kvar av dina studier
 • Har ett flexibelt schema som gör att du kan arbeta med kort varsel vid behov. Du förväntas jobba två dagar i veckan
 • Behärskar svenska språket på ett bra sätt för att kunna tillgodogöra dig introduktionen på bästa sätt med livsmedelshygienkrav, förstå ordrar samt produktnamn
 • Tjänsten är fysiskt tungt där lådorna kan väga uppemot 30-35 kg och tas ned från hög höjd, så du bör vara i god fysik
Det är meriterande om du
 • Har B-körkort
 • Har arbetat på lager tidigare gärna med livsmedel
Som person är du noggrann eftersom Sjöbodens kunder har höga krav och för att på alla produkter ställs det hygienkrav på dig som plockar. Det är viktigt att du följer plocklistan och att det blir rätt, men inte på bekostnad av effektiviteten. Vidare är du bra på att samarbeta, du är flexibel när du tar dig an nya arbetsuppgifter och ställer upp för att hjälpa andra. När du arbetar så tar du eget ansvar för att se till att arbetet blir utfört inom utsatt tid och med god kvalité. Du kommer att lyckas bäst i rollen om du har rätt inställning till vilka effekter ditt arbete får efter att leveransen gått iväg.

Det viktigaste är att du är arbetsvillig och flexibel då tjänsten är vid behov som kan uppkomma med kort varsel.

Övrig information
 • Start: november
 • Omfattning: Deltid vid behov, du förväntas finnas tillgänglig 2 dagar/vecka
 • Arbetstider: Mestadels dagtid (öppet mellan 06:00-16:00) under veckorna, måndagar och torsdagar är behovet som störst.
 • Placering: Umeå, Västerslätts industriområde. Du tar dig dit med bil, buss eller med cykel
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sjöbodens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sjöboden grundades 1993 och ägs numera av det helsvenska och familjeägda företaget, Lobster Seafood Sweden AB. De har vuxit från en till fyra kontor och blivit en av Sveriges ledande fiskgrossister, och de fortsätter att växa. Sjöboden har kunder bland annat inom matvarugrossister, storhushåll och restaurang. De följer WWFs riktlinjer gällande fisk och skaldjur samt är KRAV, IP Livsmedel, MSC, ASC, EU Ekologisk och Närfisk certifierade. Här trivs du som vill arbeta i ett mindre lagerteam!