Extrajobba som Snöbekämpare

Extrajobba som Snöbekämpare

Nu söker vi dig som är student och som vill ha ett fysiskt extrajobb under vinterhalvåret. Sandahls i Umeå behöver utöka teamet med personal som kommer arbeta med säkerställa att tågvagnarna kan ta sig fram utan is och snö i vinter. Se till att få in extrapengar till att krydda studentlivet och få motion och styrketräning på köpet. Urval sker löpande så ansök idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu ett flertal personer som kommer jobba för Sandahls som snö och isbekämpare. Arbetet är på deltid där du kommer förväntas att arbeta 1-3 pass i veckan. Då arbetet är väderberoende krävs det att du har ett flexibelt schema och är beredd att ta på dig pass med kort varsel.

Detta är ett konsultuppdrag. Det innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer sträcka sig från december till mitten av april, beroende på väder.

Här kan du läsa mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Jobbet innebär att du tillsammans med andra kollegor hackar is och sopar ut snö ur tågvagnar som anlänt till godsbanan på industriområdet Västerslätt. Tågvagnar kommer från olika delar av Sverige och under färden hit kan det ha samlats snö och is på vagnen. Tåget stannar därför ute på godsbanan och där rengör man tåget.

Befintlig personal finns på plats som stöd och du kommer få en god introduktion till arbetet. Då arbetet är beroende av vädret krävs det att du kan vara flexibel i ditt schema då arbetstidbelastning kan variera.

Passen är förlagda på dagtid och kan variera mellan 3-8 timmar.

Vi söker dig som
  • Är student och har minst ett år kvar på dina högskole- eller universitetsstudier
  • Talar god svenska så att du kan tillgodogöra dig instruktioner och säkerhetsinformation på bästa sätt
Jobbet är fysiskt tungt så det krävs att du är i god fysisk form och gillar med att arbeta med kroppen. Det är därför också meriterande om du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter eller med annan typ av kroppsligt arbete.

Som person är du:
  • Flexibel
  • Ansvarstagande
ÖVRIG INFORMATION
  • Start: December
  • Omfattning: 1-3 pass per person i veckan (väderberoende)
  • Placering: Umeå, Västerslätt
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se