Extrajobb som trivselvärd inför jul!

Extrajobb som trivselvärd inför jul!

Julen närmar sig mer och mer och detsamma gäller julhandeln. Är du student och vill jobba extra inför jul med att vara med och sprida information om mysiga julaktiviteter som arrangeras på ett stort köpcentrum? Läs mer och sök idag, då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Det här är ett perfekt extrajobb för dig som är student och vill tjäna lite extrapengar kring jul och sprida en god stämning. Vi söker nu 4 trivselvärdar, som kommer gå runt i Söderslätts köpcentrum och dela ut information och berätta om vilka tider det kommer bli sagostund av tomten/tomtemor i gallerian.

I det här jobbet är viktigt att du vågar ta eget initiativ och är orädd då du kommer att ansvara för att besökarna förhåller sig till de riktlinjer som finns i och med rådande läge. Du kommer att jobba lördagar och söndagar från första advent mellan cirka 12 till 16, samt dagarna innan julafton.

Du kommer att jobba som konsult hos Academic Work på uppdrag av vår kund. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Innan uppdraget börjar kommer det vara en infoträff så du får rätt förutsättningar för att göra ett bra jobb. Du kommer sedan tillsammans med dina tre kollegor att ansvara för att skapa en god stämning, dela ut information till besökarna, berätta om sagostunden och säkerställa att besökarna följer rådande direktiv kring avstånd.

Vi söker dig som
  • Kan jobba varje lördag och söndag 12-16 i december, samt dagarna innan julafton
  • Är student på minst 50% på universitet eller högskola
  • Kan kommunicera väl på svenska eftersom du pratar med besökarna i gallerian
Övrig information
  • Start: Första advent
  • Omfattning: Helger ca 12-16
  • Placering: Söderlätts köpcentrum
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se