Erfaren VVS-montör till Norrtech

Erfaren VVS-montör till Norrtech

Norrtech fortsätter att växa och söker nu ytterligare en VVS-montör till Umeå. Vi söker en VVS-montör som vill bli en del av ett väl sammansvetsat gäng som har kul tillsammans med företagsresor, afterworks och annat. Är det dig vi söker? Läs vidare och ansök redan idag då urvalet sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker för nu Norrtechs räkning en erfaren VVS-montör till Umeå för att stärka upp deras befintliga team.

För Norrtech är kvalité mer än bara ord. De tänker kvalité och service i alla kundmöten och under alla jobb de gör.

Norrtech VVS & Industri AB grundades 2015 och ägs av Simon Sandström och Marcus Hermansson. Kvalité ska inte behöva kosta extra har varit filosofin sedan starten. För närvarande har företaget 10 st medarbetare. De verkar i Umeå med omnejd och utför alla typer av rörarbeten.

Norrtechs målsättning är att med gedigen personal som har god erfarenhet och branschkunskap kunna erbjuda hög kvalitet i allt arbete. Vilket leder till nöjda kunder och samarbetspartners.

* Är detta ett bolag som skulle passa dig är du varmt välkommen att läsa vidare och komma in med din ansökan redan idag då urvalsarbetet sker löpande!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Norrtech.

Arbetsuppgifter

Hos Norrtech blir du en del av ett sammansvetsat gäng. Det är en mindre och flexibel firma med korta beslutsvägar, det sitter aldrig fast! På din väg ut till jobben kör du nya fina servicebilar laddade med fräscha verktyg. Du kommer att utföra alla typer av VVS jobb och som du redan vet kan det innefatta bland annat:
 • Ombyggnationer och renoveringar
 • Byten av blandare i kök, badrum och tvättstuga
 • Installation av värmepumpar. Frånluft, bergvärme, luftvatten, luftvärmepumpar
 • Byte av värmeväxlare
 • Installation av fjärrvärme
 • Byte av termostatventiler
 • Installation av vedpannor och pelletspannor
 • Installation av golvvärme i betongplatta samt träbjälklag
 • Rensning av till och frånlufts kanaler
Vi söker dig som

har erfarenhet som VVS-montör. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom entreprenad.

Vi tror att du är en problemlösare som förstår att det är kunden som ska stå i centrum. Att du en trevlig person som bidrar till den positiva stämningen bland kollegorna är en självklarhet. Vidare talar och skriver du flytande svenska för att underlätta kommunikationen såväl internt som externt.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Fast lön
 • Placering: Umeå
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Norrtechs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på emma.sundvall@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För mer information, besök norrtech.se