Elektronikingenjör till företag i Umeå

Elektronikingenjör till företag i Umeå

Tillsammans med ett företag i Umeå söker vi nu en Elektronikingenjör för start september 2020. Du kommer ingå i ett team med ingenjörer inom elektronik och mekanik som tillsammans utvecklar elektroniksystem, arbetet innehåller hela kedjan från idé till färdig produkt. Vi söker efter dig som drivs av att samarbeta med kollegor framåt, som har ett öga för dokumentation och som motiveras av ett omväxlande arbete.

Information om uppdraget

Vi söker nu en Elektronikingenjör till ett företag i Umeå för start under hösten 2020. Du kommer att arbeta som konsult för vår kund och vara ute på uppdrag hos ett företag som är en global leverantör av teknologier.

Du erbjuds
 • En arbetsplats med fokus på gemenskap
 • Möjligheten att ta ett stort eget ansvar med en chef som följer upp din utveckling löpande genom personliga möten
Du kommer att vara anställd av oss på Academic Work och arbeta som konsult hos företaget. Deras intention är att överrekrytera dig på sikt så länge alla parter är nöjda med samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som Elektronikingenjör finner du ett stimulerande och omväxlande arbete där varje dag innehåller arbetsuppgifter som kommer utmana dig. Du kommer exempelvis arbeta med att:
 • Utforma, utveckla och dokumentera konstruktionslösningar för förbättrad prestanda, tillförlitlighet, kostnad och tillverkbarhet för hårdvaruinstrument
 • Engagera och delta i alla olika faser av produktutveckling och produktunderhåll, inklusive koncept, dokumentation, design, prototyp, test, leverantörsgränssnitt
 • Skapa konstruktionsverifiering / valideringstestplaner, utföra tester och skriva testrapporter
För att trivas i rollen som konsult hos företaget behöver du trivas att arbeta i olika utvecklingsteam för att ta fram nya innovativa lösningar eller vidareutveckling av befintliga produkter. Du ska också trivas att arbeta både med dokumentation men också kunna inta en kommunikativ roll, både externt och internt.

Vi söker dig som
 • Har en ingenjörsutbildning mot elektroteknik eller inriktning som bedöms som motsvarande
 • Tidigare erfarenhet av produktutveckling och underhållsteknik
 • Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska då båda språken används i tjänsten
Det är meriterande om du har
 • Erfarenhet av att ha arbetat i en liknande roll sen tidigare
 • Har erfarenhet av AutoCAD elektriska och OrCAD Capture
 • Arbetat inom globala team
 • Kunskaper om föreskrifter inom elsäkerhet och EMC
Som person är du prestigelös i att kunna ta dig an arbetsuppgifter som projektet kräver. Vidare kommer ett stort engagemang i företagets mål och vision krävas och ett stort intresse för att sätta sig in i tekniska lösningar. Det är också av stor vikt att du är duktig på att samarbete då mycket görs tillsammans och hela företaget arbetar nära varandra dagligen.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Umeå
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se