Ekonomiadministratör till stor IT-avdelning i Umeå!

Ekonomiadministratör till stor IT-avdelning i Umeå!

Nu söker vi en person som vill bidra till samhällsnytta hos vår kund i Umeå! Letar du efter ett långsiktigt arbete med goda möjligheter att utvecklas? Har du dessutom ett driv och tycker om ansvar så kan detta vara en perfekt tjänst för dig. Läs mer och sök tjänsten redan idag - vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Vår kund är en av de största arbetsgivarna i Norrland och bidrar till samhällsnyttan genom sin verksamhet. Teamet som du kommer tillhöra besitter stor kompetens och du har minst en nära kollega som kommer stötta dig i arbetsuppgifterna till en början, så du får en så bra inskolning som möjligt. IT-avdelningen är en av Norrlands största och du kommer bli en viktig kugge där du bidrar med din kompetens, kunskap samt ett nytt synsätt inom ekonomi då verksamheten är i en förändringsprocess. I rollen kommer du få goda möjligheter till utveckling där du på sikt axlar en större roll som chefsassistent om några år.

Du erbjuds
 • En varierad roll inom fakturering, ekonomi och administration
 • En arbetsplats där du får möjlighet att växa
 • En hängiven konsultchef på Academic Work
Detta är ett långsiktigt uppdrag på ett år där du i slutändan blir anställd direkt av vår kund om samtliga parter är nöjda med samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

För att trivas och lyckas i rollen har du grundläggande kunskaper inom ekonomi som kontering, debet och kredit, kontoklasser, kontotyper, fakturahantering.

Du kommer till exempel arbeta med:
 • Fakturahantering
 • Bokföring
 • Kvartals- och månadsavstämningar
 • Kvalitetssäkring
Vi söker dig som
 • Har en examen från universitet eller högskola inom företagsekonomi, civilekonomi eller annat vi bedömer som likvärdigt
 • Har grundläggande kunskaper utav ekonomirelaterade uppgifter och administration
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift då det behövs för att kommunicera med kollegor
Det är meriterande om du har:

* Arbetslivserfarenhet inom företagsekonomi

Under rekryteringsprocessen kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper. För denna tjänst ser vi att du som person drivs av att arbeta i en föränderlig miljö, och att du trivs med att anta utmaningar i det dagliga arbetet. Detta ser vi att du gör genom att visa på dina förmågor att vara trygg, nyfiken och initiativtagande. Vi ser även att det är väsentligt att du har ett genuint intresse för samhällets utveckling.

Under rekryteringsprocessen kommer vi främst se hur du stämmer in på dessa kompetenser:
 • Strukturerad
 • Självgående
 • Serviceinriktad
Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse, slutet på juni eller mitten på augusti
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Umeå
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se