Butikssäljare på deltid inom VVS till framstående internationellt bolag

Butikssäljare på deltid inom VVS till framstående internationellt bolag

Student som behöver fylla på kassan under sommaren och hösten? Är du en person som lockas av VVS och bygg? Beskriver du dig därtill som en social och utåtriktad person med en stor vilja att utvecklas? Sök då tjänsten som butikssäljare på deltid, då tjänsten kan komma att tillsättas inom kort! Glöm heller inte att i din ansökan ange varför du är vår kunds nästa stjärna!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning två studenter till rollen som butikssäljare inom VVS på deltid. Butiken riktar sig mot branschkunder där du finner allt från muttrar och mindre delar men även toaletter och andra större VVS produkter. Du kommer vid sjukdom och ledigheter tillsammans med en annan kollega, i kunds butiker i Umeå-området, att assistera och ge service åt branschkunder.

Det befinner sig flest kunder i butiken under arbetsdagens första timmar, där du i samarbete med din kollega besvarar frågor och är behjälplig med att plocka fram varor och produkter från lagret, där tunga lyft förekommer, samt söker efter produkter i butikens system. När det är lite lugnare i butiken kommer du även att ägna dig åt att inventera butikens varulager. Du kommer att påbörja arbetet i början av juni där du får en gedigen introduktion och jobbar heltid under sommaren. Därefter kommer du under terminerna att stötta upp vid sjukdomar och ledigheter, där du bör kunna vara tillgänglig för jobb ca 1-2 dagar i veckan i snitt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig minst 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet

Arbetsuppgifter

Som butikssäljare kommer du till exempel att:
 • Besvara frågor och plocka fram varor från hyllor och lager
 • Scanna varor i kassa
 • Inventera butikslagret
Tjänsten passar dig som har ett intresse av VVS och byggbranschen, där att leverera service i världsklass är en självklarhet för dig.

Vi söker dig som
 • Studerar på en eftergymnasial utbildning med minst 6 månader kvar av studierna
 • Har mycket goda kunskaper i Svenska, i tal och skrift, då du uteslutande kommunicerar genom språket i det dagliga arbetet.
 • Har intresse för bygg- och VVS-branschen
Det är meriterande om du har utbildning inom bygg eller VVS.

Som person är du social och utåtriktad med ett personligt driv för att ständigt utvecklas. Därtill räds du inte för att hugga i där det behövs och är således prestigelös.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid
 • Placering: Umeå
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare, Försäljning, Butik, Kundservice, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork