Business Unit Manager till teknikkonsultbolag i Umeå!

Business Unit Manager till teknikkonsultbolag i Umeå!

Är du en projektledare eller team leader med bakgrund inom teknik och vill ta nästa steg i karriären? Är du en person som lockas av att arbeta affärsorienterat? Då har vi tjänsten för dig! Vår kund i Umeå vill nu utöka sin verksamhet med en Business Unit Manager till Norrland. Detta är en unik möjlighet för dig som vill leda och utveckla en verksamhet i tillväxt. Skicka in din ansökan redan idag, urvalet sker löpande.

Information om uppdraget

Med utgångspunkt i Umeå söker vi en Business Unit Manager till ett personligt och professionellt teknikkonsultbolag. Företagskulturen präglas av en familjär och välkomnande stämning med högt i tak. I rollen kommer du att leda ett team inom Mekanik och El- och Automation som är placerade i Umeå, Örnsköldsvik och Sundsvall.

Du erbjuds
  • Stor handlingsfrihet och möjligheter till ständig utveckling.
  • En möjlighet att utöka företagets verksamhet i Umeå.
  • En arbetsplats som värnar om sina medarbetare och ser till att alla trivs :)
Arbetsuppgifter

Som Business Unit Manager har du budget- och resultatansvar och du ansvarar även för försäljningen. I ditt personalansvar ingår, förutom att vägleda och coacha dina medarbetare, även rekrytering och fortsatt tillväxt!

För att lyckas i rollen kommer du även ingå i en grupp om fem Business Unit Managers runt om i landet med god sammanhållning och där du har möjlighet att bolla idéer och utmaningar.

Vi söker dig som
  • Har någon form av teknisk högskole - eller universitetsutbildning i bagaget.
  • Har erfarenhet av att arbeta affärsorienterat och sätter en stor ära i att leverera resultat i rätt tid, till rätt kostnad.
  • Har ambitionen att vara en inspirerande ledare som lägger stor vikt vid dina medarbetares trivsel och utveckling.
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, eftersom språken används i det dagliga arbetet.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av ledarskap. Det är även en fördel att ha arbetat inom konsultbranschen tidigare och har ett etablerat kontaktnät i hela eller delar av regionen.

Som person har du gott om energi och är en riktig problemlösare, du har det vår kund kallar "lets try it-attityd". Vidare kan dina närstående beskriva dig som öppen och med ett lärande mindset vilket innebär att du mer än gärna delar med dig av dina kunskaper till andra.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse, önskvärt till hösten 2021.
  • Omfattning: Heltid, tillsvidaretjänst via vår kund
  • Placering: Umeå
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se