Boosta kassan och träna musklerna - sommarjobba som flyttarbetare!

Boosta kassan och träna musklerna - sommarjobba som flyttarbetare!

Letar du efter ett fysiskt arbete som kompenserar för det stillasittande plugglivet? Nu söker vi studenter till Kalles Bud som vill jobba extra som flyttarbetare. Sök tjänsten redan idag, då vi jobbar med löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker flyttarbetare till Kalles Bud.
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Kalles Bud. Uppdraget är främst under sommaren vid behov, men har goda chanser att fortsätta i höst.

Arbetsuppgifter

Som flyttarbetare kommer du främst att arbeta med att lasta och lossa vid flyttuppdrag, men även hjälpa till vid lättare monteringsjobb och internflytt mellan olika avdelningar på företag. Du kommer att få arbeta vid behov, och behov kan uppstå såväl planerat som med kort varsel.

Arbetet sker tillsammans med dina kollegor, hur många anpassas efter behov. Arbetet kommer främst att vara förlagt på vardagar under kontorstider, men det kan förekomma behov även under kvällar och helger.

Tjänsten passar dig som vill dryga ut studentkassan och vill variera stillasittande studier med ett fysiskt arbete.

Vi söker dig som
  • Är student på universitet eller högskola på minst 50%
  • Har god fysik då arbetet kommer att vara fysiskt tungt
  • Kan kommunicera obehindrat på svenska för att kunna kommunicera med företagets kunder
Det är meriterande om du har körkort B och tidigare arbetat i liknande arbete. Då det även finns möjlighet till förlängning under terminerna ser vi gärna att du har minst ett år kvar av dina studier.

Som person är du flexibel då arbetstillfällena kommer att uppstå med kort varsel och omfattningen kommer att variera efter arbetsbelastning. Du har god arbetsmoral och eftersom du kommer samarbeta med andra ser vi att du är en lagspelare.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid, vid behov.
  • Placering: Umeå
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Kalles Buds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [ume01@academicwork.se](mailto: ume01@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kalles Bud bildades 1974 och är idag ett logistikföretag med lång erfarenhet och gedigen branschkunskap inom deras affärsområden. De är en flyttfirma som även utför in- och utrikestransporter, distribution och spedition samt är experter på att transportera oemballerat och svårhanterligt gods. Deras upptagningsområden är transporter som ska till eller från norra delarna av Sverige, Norge och Finland. De har fokus på personlig service och att alltid sätta kundens behov i centrum, vilket har lett till nöjda kunder, nya uppdrag och en positiv utveckling för företaget.