Bli mötesbokare på upKeeper Solutions!

Bli mötesbokare på upKeeper Solutions!

Är du idag studerande och trivs med kundkontakt och försäljning? upKeeper Solutions söker nu en mötesbokare till deras team i Umeå! Som företag beskriver de sig själva som lyhörda och flexibla i dagens föränderliga IT-värld. Vill du vara en del av dem och samla på dig lärorika erfarenheter längst vägen? Processen förväntas gå fort så vänta inte med din ansökan.

Information om uppdraget

Vi söker nu en till två mötesbokare till upKeeper Solutions i Umeå. De är ett mjukvaruföretag grundat 2008. De erbjuder sina kunder klienthanteringsverktyg och behöver din hjälp att skapa fler affärer, i såväl Sverige som globalt. Till en början kommer uppdraget starta så snart som möjligt fram till april ut. Därefter kommer arbetet utvärderas och eventuellt förlängas om upKeeper Solutions ser att mötesbokningarna gett effekt. Det kan därmed finnas chans till sommarjobb om du gör bra ifrån dig. De har behov av cirka 20 h i veckan, och är ni två studenter delar ni på dessa timmar. Arbetet är flexibelt och kan utföras hemifrån om så önskas.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs med om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som mötesbokare hos upKeeper Solutions kommer du att ringa efter tilldelad ringlista med syfte att boka in webbmöten där en upKeepersäljare i detalj beskriver produkten och dess nytta. Du blir därmed en viktig del i säljkedjan och skapandet av goda relationer till kunderna. Du kommer få stöttning och en bra introduktion för att du ska känna dig bekväm i varje samtal. Du får dessutom ett manus, med olika scenarion att utgå ifrån under samtalen. UpKeeper Solutions är ett företag som ständigt vill förbättras och är öppna för feedback under arbetets gång för att skapa de bästa relationerna till sina kunder. Sammanfattningavis kommer du att...
 • Utifrån listor ringa upp företag
 • Komma med förbättringsförslag om du upplever att något kan bli bättre
 • Boka in möten med kunden och säljaren
Vi söker dig som

Som person är du:
 • Social och kommunikativ
 • Du är serviceminded och drivs av att förstå kunden
 • Du är inte rädd för att ta kontakt med människor och har ett sinne för affärer
 • Initiativtagande och kan komma med förlag på förbättringar
Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse, så snart som möjligt
 • Omfattning: Deltid, den bästa samtalstiden är mellan 9-11 och 14-16 på vardagar
 • Placering: Umeå, kontoret lokaliserat på Östteg, med möjlighet till arbete hemifrån
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och upKeeper Solutions önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

UpKeeper Solutions is a Swedish software company founded in 2008. They have their headquarters in Umeå, in the north of Sweden. They develop market state-of-the-art solutions for Client Management and Deployment for any device. The product automates and streamlines the management of any device - phones, tablets and desktop computers.