Bli en del av Telias Division X!

Bli en del av Telias Division X!

Är du studerande med ett tekniskt intresse och drivs av att lära dig mer inom felsökning? Nu söker Division X två engagerade studenter för sommarjobb med fortsatt extrajobb under terminen. Du arbetar business-to-business med en stor variation av ärenden. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan.

Information om uppdraget

Division X arbetar med Smart Public Transport och har bland annat enheter i kollektivtrafik, men även i hiss och fastigheter. Till en början kommer du börja med enklare ärenden för att sedan ta dig vidare till mer avancerade kunder och ärenden.

Division X vill utöka sin grupp med två studenter som ska arbeta heltid i sommar och därefter erbjuds du fortsatt extrajobb under studietiden. Du blir en del av ett tight team på 8 personer som besitter både senior och mer junior kompetens. Enligt dem är det roligaste med tjänsten att det finns hur mycket som helst att lära sig! Det finns ärenden som är lika och ärenden som är helt annorlunda, så det gäller att man tänker lite utanför boxen ibland för att lösa vissa problem. Samtidigt som man ska kunna hålla flera bollar i luften och växla mellan ärenden när det behövs.

Arbetsuppgifter
 • Tekniskt felsöka ärenden inom hård- och mjukvara för Division X's lösningar
 • Hantera incidenter och förfrågningar via de kanaler som används
 • Registrera och hantera inkomna eskaleringar
 • Hantera övriga förfrågningar relaterade till kunders lösningar, exempelvis RMA-hantering, uppsägningar och tilläggsbeställningar
 • Följa uppsatta rutiner och arbetssätt samt föreslå och aktivt medverka i att förbättra arbetssätten i teamen
Vi söker dig som

* Studerar på högskola eller universitet med minst 1,5 år kvar av studierna.

Det är meriterande om du:
 • Studerar med IT-inriktning
 • Har erfarenhet av teknisk support
 • Har kunskaper av Linux
Som person ser vi att det är viktigt att du är serviceminded och problemlösande. Du ska även trivas bra i grupp och kunna samarbeta väl med andra.

Övrig information
 • Start: Juni
 • Omfattning: Heltid (juni-aug), därefter deltid ca 2 pass i veckan per person under september och oktober och därefter mer flexibelt
 • Passbokningar sker via vår schemaläggningsplattform där du har möjlighet att önska pass och se tillgängliga pass för varje vecka för att lättare kunna planera arbetet utifrån dina studier
 • Placering: Umeå
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se