Arbeta som Software Developer på Swedbank!

Arbeta som Software Developer på Swedbank!

Är du en nyfiken och driven person med intresse för mjukvaruuteckling? Swedbank IT söker nu en Software Engineer mot krav och analys. Ta chansen att arbeta i en spännande bransch i en roll som präglas av samarbete, innovativt tänkande och ren och skär utveckling. Bli en del av en organisation som ger sina medarbetare rätt förutsättningar för att lyckas genom inspirerande ledare, utmanande arbetsuppgifter och utveckling. Sök tjänsten redan idag! Urval sker löpande.

Information om uppdraget

Som Software engineer hos Swedbank IT kommer du ingå i ett seniort team av utvecklare. Som junior utvecklare kommer du ha mer seniora kollegor till din hjälp och stöttning. Du får möjlighet att växa tillsammans med dem och på sikt också utveckla ditt expertområde.

Du erbjuds

* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Swedbank IT. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I detta team utvecklar alla i hela delen av utvecklings-stacken, samtidigt som det finns spetskompetens inom olika områden. Du kommer arbeta i både frontend med JavaScript, och i back-end med java. Du har även möjlighet att få utveckla våra appar med över 2 miljoner användare. Teamets arbetssätt innebär att du deltar i kravprocessen, arbetar med analys, design, test och underhållsservice. Du arbetar också proaktivt genom att identifiera utvecklingsmöjligheter och föreslår lösningsalternativ

Vi söker dig som

Idag har en färdig utbildning inom IT, gärna datavetenskap, interaktion & design, teknisk fysik eller motsvarande. Du behöver inte vara fullstack-utvecklare men du behöver ha det som mål att bli det. Alla i teamet pratar svenska men på Swedbank använder vi engelska som gemensamt språk så du behöver behärska det flytande i både tal och skrift

Som person är du initiativtagande och nyfiken. Du kommer gärna med nya idéer samtidigt som du är öppen för andras förslag för att komma fram till den bästa lösningen. Då du kommer att arbeta agilt i team har du en social förmåga och är kommunikativ. Du är inte rädd för att ta för dig, ifrågasätta och vara kreativ. Du har även ett stort intresse för utveckling och programmering och arbetar gärna med utveckling av nya system och produkter.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Umeå
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se