Är du studerande och vill jobba extra med webbutveckling och design?

Är du studerande och vill jobba extra med webbutveckling och design?

Studerar du på universitet och kan Wordpress? Är du intresserad av design, har ett öga för detaljer och är stilsäker i ditt arbete? Nu har du chansen att få meriterande erfarenheter från ett innovativt och modernt företag. Du kommer att arbeta med varierande projekt i både komplexitet och omfattning hos vår kund. Välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Denna tjänst passar dig som är student, har minst ett år kvar av dina studier och söker ett flexibelt extrajobb. Du förväntas arbeta ca 10h/veckan och du kommer att själv kunna anpassa dina arbetstider utifrån ditt schema i skolan.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden.

Arbetsuppgifter

Som konsult vid detta uppdrag kommer du ingå i ett mindre och sammansvetsat team hos vår kund där ni arbetar tillsammans för att leverera rätt lösningar till kund. Teamet består av UX-designers där du tillför spetskompetensen av utveckling i Front-end och Wordpress.

Du kommer att fungera som ett stöd mot projektledarna och komplettera deras erfarenhet med dina kunskaper inom wordpress. Projektledarna sköter kontakten med kunder i första hand, men även du kan komma att ha dialoger direkt med kund på sikt. Det krävs därför att du som person trivs i en miljö där du får arbeta i tätt samarbete med andra personer där deadlines är en del av vardagen.

Tjänsten passar dig som studerar inom relevant område och som vill skaffa dig meriterande erfarenhet för framtiden. Om du gör ett gott jobb och båda parterna är nöjda så finns det chans till förlängning och fortsatt arbete hos vår kund efter dina studier.

Vi söker dig som
  • Läser en högskoleutbildning inom relevant område (t.ex. interaktionsdesign, datavetenskap eller systemvetenskap)
  • Kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska då den externa kommunikationen mot kunder kan ske på både svenska och engelska
  • Har en fallenhet för design och gränssnitt och är mån om den estetiska utformningen av arbetet du gör.
Det är meriterande om du:
  • Har arbetat med något liknande tidigare, eller gjort projekt inom webbutveckling på fritiden
  • Har ytterligare erfarenhet av front-end utveckling än Wordpress som t.ex. apputveckling
Det kommer läggas stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du strukturerad och tycker om att arbeta mot deadlines. Du är en lagspelare och fungerar bra i grupp, men klarar också av att arbeta självständig och driva ditt eget arbete framåt. Du gör alltid ditt bästa för att lösa de problem du ställs inför och är mån om att de lösningar du lämnar ifrån dig är noggrannt genomarbetade.

Övrig information
  • Start: Enligt överrenskommelse
  • Omfattning: Deltid vid behov
  • Placering: Umeå
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork