Nätverkstekniker till AC-Net

Nätverkstekniker till AC-Net

Inledning:
Kanske arbetar du som nätverkstekniker idag eller så är du utbildad inom området och vill sätta din teoretiska kunskaper på prov? AC-Net är platsen för dig som vill fortsätta utvecklas inom nätverk och kommunikation och vara med och påverka morgondagens infrastrukturlösningar inom nät. Med korta beslutsvägar passar detta för dig som trivs i att fatta beslut, har en pedagogisk framtoning och är hungrig på att alltid lära dig mer.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för AC-Nets räkning en Nätverkstekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos AC-Net under 6 månader. Intentionen är att du får en fast anställning direkt hos AC-Net efter dessa månader, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till Moa.Lindgren@pn.se.

Arbetsuppgifter
Rollen som Nätverkstekniker är bred och formbar utifrån dina tidigare erfarenheter. Nedan ger vi exempel på arbetsuppgifter som förekommer.
  • Teknisk kravställning
  • Vara med och driva utvecklingsfrågor för nuvarande och framtidens regionnät
  • Kontaktperson för kunders tekniska avdelningar
  • Delta i felsökning och konfigurering av det regionala nätet
  • Drift och underhåll av huvudsiten bestående av fyra kommunikationsnoder samt regionnätet
  • Koordinera externa tekniska resurser
I tjänsten kan resor förekomma inom Västerbotten.

Vi söker dig som:
Har eftergymnasial utbildning inom området och det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom liknande yrke. Du hanterar det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift då det krävs i dialog med kollegor och samarbetspartners. Det är även positivt om du har erfarenhet av nät och provisioneringssystem.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos AC-Net.
Du är lösningsorienterad, pedagogisk och har ett stort tekniskt intresse. Vidare trivs du att föra dialog med kunder samt och är trygg i att fatta beslut.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Moa Lindgren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 10 juni 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!