Säljare

Säljare

Vilka är dina ambitioner och mål? Vi vill skydda liv och egendom. Låter det intressant?
Om Dig

Som person är du pålitlig, initiativrik, social, ödmjuk och serviceinriktad. Du har en förmåga att se kundens och medarbetarens behov och är lösningsinriktad. På sikt kan du leverera förslag och lösningar inom våra produktområden och förstår mervärdet av ett lagspel mellan dig och dina medarbetares arbete. Vid större anbud hanteras det av våra säkerhetskonsulter.


Vi förväntar oss att du är kommunikativ, pedagogisk, noggrann, ordningsam och strukturerad i ditt arbetssätt. Vi förväntar oss att du har viljan och förmågan att planera och utföra arbeten både självständigt såväl som i grupp. Du har intresse för teknik och säkerhetsbranschen. Bakgrund inom våra produktområden är meriterande men inget krav, viktigast är din personlighet.


Stämmer ovan in på dig tror vi att du har den attityd och inställning som passar för att arbeta i ett tillväxtbolag som säljare hos oss.


Kompetenser/erfarenhet

Sälj B2B


Kommunikation


Gymnasieutbildning är ett krav, teknisk inriktning är meriterande


Vana att hålla föredrag och produktpresentationer inför kund


Krav

B-körkort


Fläckfria register hos polismyndighet och kronofogden


Dina arbetsuppgifter

Som säljare kommer du att arbeta ute på fält hos såväl befintliga som potentiella kunder. Initialt är säljområdet Umeå med kranskommuner. Norrskydd finns på flertalet orter och därmed kan längre resor förekomma vilket kan innebära enstaka övernattningar/år. Vi kommer att anpassa arbetsuppgifterna efter dina kvalifikationer. Möjligheter till personligutveckling och att själv påverka utformningen av tjänsten är stora då vi är i en expansiv fas och tjänsten är ny på orten.


Vi erbjuder

Som arbetsgivare erbjuder vi ett givande, roligt och ansvarsfullt arbete. Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat företag som brinner för utveckling och ser betydelsen av kvalitet och nöjda kunder. Hos oss får du möjlighet att utvecklas både personligt och i din yrkesroll genom ett stimulerande och omväxlande arbete. Du får även jobba tillsammans med drivna och skickliga medarbetare som främjar att vi lär av varandra, har roligt och verkligen trivs på vår jämställda arbetsplats. Som anställd på Norrskydd har du dessutom förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring. Vi erbjuder dig att bli en del av Norrskydd och att arbeta tillsammans med oss mot vår vision, att bli heltäckande inom säkerhet i Hela Norrland.


Villkor

Omfattning: Heltid, tillsvidare, med provanställning sex månader.


Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.


Urval: Sker löpande, så var snabb in med din ansökan!


Kontaktperson:


Malin Höök, HR, 010-1525555


Maria Lundström, Platschef, 010-1525360


Olof Wigren, Marknad, 010-1525999


Bengt Lindström, Fackombud Unionen, 010-1525310


Din ansökan hanteras konfidentiellt!

Vi har inför rekryteringen valt
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://norrskydd.se/
Sista ansökningsdag 13 nov (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norrskydd fungerar som säkerhetsentreprenör, dvs. vi konsulterar, projekterar, levererar, installerar, dokumenterar och utför efterservice på lås och låssystem med komplett beslagning, passersystem, larmsystem, CCTV, brandlarm, dörrautomatiker, porttelefon, kodlås, galler, värdeförvaring, säkerhetsskåp samt andra säkerhetsprodukter och system. Vi är för närvarande 57 kompetenta och passionerade medarbetare fördelade på sex orter, Luleå, Piteå, Skellefteå, Lycksele, Umeå och Örnsköldsvik.

Som arbetsgivare strävar Norrskydd alltid efter att upprätthålla en stimulerande och givande arbetsplats, där individuella såväl som olika enheters intressen eller önskemål beaktas. Vi hörsammar och uppmuntrar till nya idéer, har en stark support och lagkänsla.

Norrskydd tror att god service och hög arbetsglädje kräver bra utvecklingsmöjligheter, arbetsförhållanden, arbetsredskap samt välutrustade tjänstefordon och möjlighet att påverka sin egen arbetsplanering.