Projektör

Projektör

Vi söker dig som vill jobba med oss på Norrskydd i Umeå. Vi erbjuder ett givande, roligt och ansvarsfullt arbete. Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat företag som brinner för utveckling och ser betydelsen av kvalitet och nöjda kunder. Hos oss får du möjlighet att utvecklas både personligt och i din yrkesroll genom ett stimulerande och omväxlande arbete. Du får även jobba tillsammans med drivna och skickliga medarbetare som främjar att vi lär av varandra, har roligt och verkligen trivs på vår arbetsplats. Som anställd på Norrskydd har du dessutom förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring. Vi erbjuder dig att bli en del av
Norrskydd och att arbeta tillsammans med oss mot vår vision, att bli heltäckande inom säkerhet i hela Norrland.
I augusti flyttar vi in i fina nya lokaler på Västerslätt.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en social och noggrann projektör till vårt team i
Umeå. Du kommer att ha en central och viktig funktion i Umeås organisation. Din roll blir att projektera säkerhetslösningar till våra kunder. I jobbet ingår daglig kontakt med kunder och tekniker.

På Norrskydd jobbar vi med ständig kompetensutveckling. För tjänsten krävs att du som person drivs av eget ansvar samtidigt som du har laganda. Tillsammans skapar vi en arbetsplats där man är involverad i de dagliga besluten.

Som person är du pålitlig, initiativrik och social och du brinner för service i världsklass. Du har en förmåga att se kundens behov och kan leverera effektiva förslag och lösningar. Du får gärna ha kunskap och tidigare erfarenhet från något av våra produktområden som lås, utrymning, larm, brandlarm, CCTV eller passersystem. Det vikigaste för oss är dock att du har ett intresse av våra tjänster och produkter och har lätt att lära. Vi förväntar oss att du är noggrann, ordningsam och strukturerad i ditt arbetssätt. Du har god förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp.

Krav
  • Datorvana
  • B-körkort
  • Fläckfria register hos Polismyndigheten samt Kronofogden

Meriterande kompetenser

  • Lås- och säkerhetssystem.
  • Kännedom om affärssystemet Hantverksdata Entré eller liknande system.
  • Erfarenhet av projektering.
Erfarenhet av projektledning

Om Norrskydd
Norrskydd fungerar som säkerhetsentreprenör. Vi konsulterar, projekterar, levererar, installerar, dokumenterar och utför efterservice. Detta innefattar komplett beslagning, passersystem, larmsystem, CCTV, brandlarm, dörrautomatiker, porttelefon, kodlås, galler, värdeförvaring, säkerhetsskåp samt andra säkerhetsprodukter och system. Vi är för närvarande ca 50 kompetenta och passionerade medarbetare fördelade på sex orter, Luleå, Piteå, Skellefteå, Lycksele, Umeå och Örnsköldsvik.

Som arbetsgivare strävar Norrskydd alltid efter att upprätthålla en stimulerande och givande arbetsplats, där individuella såväl som olika enheters intressen eller önskemål beaktas. Vi främjar med andra ord en ovanligt hög grad av medbestämmande. Vi hörsammar och uppmuntrar till nya idéer, har en stark support och lagkänsla, inte bara inom de olika verksamheterna utan även över ortsgränserna. Alla våra medarbetare har därför fri möjlighet att nyttja stöd och att hjälpa varandra oavsett regionstillhörighet.

Omfattning: Heltid, tillsvidare, med provanställning sex månader.
Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Urval: Sker löpande, så var snabb in med din ansökan! Sista ansökningsdag 30 september.

Ansökan: Skickas till ansokan.umea@norrskydd.se
och märks med "Projektör"

Kontaktpersoner:
Malin Höök, HR, 010-1525555
Maria Lundström, Platschef, 010-1525360
Olof Wigren, Marknadsansvarig 010-1525999
Bengt Lindström, Fackombud Unionen, 010-1525310

Din ansökan hanteras konfidentiellt!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://norrskydd.se/
Sista ansökningsdag 3 nov (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norrskydd fungerar som säkerhetsentreprenör, dvs. vi konsulterar, projekterar, levererar, installerar, dokumenterar och utför efterservice på lås och låssystem med komplett beslagning, passersystem, larmsystem, CCTV, brandlarm, dörrautomatiker, porttelefon, kodlås, galler, värdeförvaring, säkerhetsskåp samt andra säkerhetsprodukter och system. Vi är för närvarande 57 kompetenta och passionerade medarbetare fördelade på sex orter, Luleå, Piteå, Skellefteå, Lycksele, Umeå och Örnsköldsvik.

Som arbetsgivare strävar Norrskydd alltid efter att upprätthålla en stimulerande och givande arbetsplats, där individuella såväl som olika enheters intressen eller önskemål beaktas. Vi hörsammar och uppmuntrar till nya idéer, har en stark support och lagkänsla.

Norrskydd tror att god service och hög arbetsglädje kräver bra utvecklingsmöjligheter, arbetsförhållanden, arbetsredskap samt välutrustade tjänstefordon och möjlighet att påverka sin egen arbetsplanering.